Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κοινωνικό μέρισμα: Ποιοι "κόβονται";

Αδικίες δημιουργεί η στοχευμένη επίδοση. Τέσσερις κατηγορίες δικαιούχων του κοινωνικού επιδόματος

Με μια αίτηση -που θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας- θα παίρνει κάθε ένα από τα 250.000 νοικοκυριά που έχουν επιλεγεί το κοινωνικό μέρισμα των 700 ευρώ.

Δεν ομονοούν στη ΝΔ ούτε για τη μεσαία τάξη: «Εγώ δεν είμαι Σταϊκούρας» τονίζει η Ν. Μπακογιάννη

Η βουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, τοποθετήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή σχετικά με την μεσαία τάξη, ορίζοντάς την αριθμητικά στα... 1.500 ευρώ.

Σχολιάζοντας τα στοιχεία του ΟΟΣΑ, που τοποθετεί τη μεσαία τάξη στα 500 ευρώ, η βουλευτής της ΝΔ, διαφώνησε, τονίζοντας: 

Χ. Σταϊκούρας: Διέυρυνση της φορολογικής βάσης

Ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας μιλώντας νωρίτερα σήμερα, στην ακρόαση φορέων επί του φορολογικού νομοσχεδίου επεσήμανε ότι είναι κρίσιμο σημείο να διευρύνουμε τη φορολογική βάση. Ο κ. Σταϊκούρας υποστήριξε ότι η διεύρυνση αυτή θα επιχειρηθεί με τρεις τρόπους το επόμενο διάστημα.

Χ. Σταϊκούρας: Απο τον προϋπολογισμό φαίνεται η θετική δυναμική της οικονομίας

Σύμφωνα με όσα τόνισε στην ομιλία του ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2020, τον οποίο επεξεργάζεται η αρμόδια επιτροπή της Βουλής, ο προϋπολογισμός καταδεικνύει ότι η οικονομία της χώρας έχει θετική δυναμική.

Χ. Σταϊκούρας: Ανοικτό παράθυρο για νέο επίδομα θέρμανσης τον Ιανουάριο

Σε σημερινή του τηλεοπτική συνέντευξη, ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας δήλωσε χαρακτηριστικά πως: «στο τέλος του έτους θα χορηγηθεί το επίδομα θέρμανσης και ανάλογα με τα περιθώρια θα δούμε μήπως δοθεί ένα έξτρα κονδύλι και για τον Ιανουάριο»

Χρ. Σταϊκούρας: Σημαντική θα είναι η μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων

Σε συνέδριο για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια παραβρέθηκε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος στον χαιρετισμό του, επισήμανε ότι βασική επιδίωξη του οικονομικού επιτελείου και συνολικά της κυβέρνησης είναι τα τραπεζικά ιδρύματα να αποτελέσουν, ξανά, μοχλό ανάπτυξης της πραγματικής οικονομίας.

Σταϊκούρας: Νέες βελτιώσεις για την προστασία της α΄ κατοικίας

Πρόσθετες βελτιώσεις στο νομοθετικό πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας θα προωθήσει άμεσα το υπουργείο Οικονομικών, με σκοπό την κατάργηση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, προκειμένου να καταστεί η διαδικασία ευκολότερη και ταχύτερη για τους πολίτες.

Σταϊκούρας: Στα 12 δισ. ευρώ ο λογαριασμός του μνημονίου της κυβέρνησης

Επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός, Χρήστος Σταϊκούρας, από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, όπου συζητείται το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Αφερέγγυοι

Η αφερέγγυα στάση των εταίρων μας (στο σύνολο τους και όχι μόνο του ΔΝΤ), δεν είναι τωρινό φαινόμενο, αλλά παρατηρούνταν και στις προηγούμενες κυβερνήσεις, παρά την «ευπείθεια» των τελευταίων. Όπως υπενθύμισε ο πρώην υπουργός και νυν τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας (στον Real.

Subscribe to Χρήστος Σταϊκούρας