Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Γιώργος Λιάνης: “Δεν έχω καταθέσεις, δεν είχα ποτέ, ούτε όταν ήμουν υπουργός”

Μοιραστείτε το

“Ως πατέρας ήμουν κάκιστος. Φρόντισα τουλάχιστον από τα 50 και μετά να γίνω ένας καλός πατέρας και ένας εξαιρετικός παππούς”.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες Τίποτα» και τη ρεπόρτερ Ελένη Μουστάκη παραχώρησε ο Γιώργος Λιάνης. Ο σπουδαίος δημοσιογράφος μίλησε για τη μακρόχρονη πορεία του στον χώρο, σχολιάζοντας παράλληλα την εικόνα της σύγχρονης ελληνικής τηλεόρασης.

«Θα σταματήσω να δουλεύω, όταν επέλθει το μοιραίο, φαντάζομαι θα αργήσει. Δεν έχω δικό μου σπίτι, αυτοκίνητο, δεν έχω καταθέσεις και δεν τις είχα και ποτέ, ούτε όταν ήμουν υπουργός. Δε με ενδιαφέρει το χρήμα. Τα παιδιά μου πήραν τη μόρφωση που χρειάζεται χάρη στις καταπληκτικές μανάδες που είχαν, όχι χάρη σε μένα, και είναι αυτάρκεις», δηλώνει ο Γιώργος Λιάνης.

«Μερικές φορές μάλλον με βοήθησαν τα παιδιά μου γιατί εγώ δεν είμαι πάντα αυτάρκης. Έχω ζήσει πέντε ζωές, δε φοβήθηκα να κάνω τέσσερις γάμους. Έζησα τη ζωή μου με όλες τις πλευρές της. Ως πατέρας ήμουν κάκιστος, η δημοσιογραφία θέλει αφοσίωση, το παράκανα. Οι έρωτες έπαιξαν μεγάλο ρόλο, άλλαξα ζωή για να ζήσω με τη γυναίκα που αγαπώ. Φρόντισα τουλάχιστον από τα 50 και μετά να γινώ ένας καλός πατέρας και ένας εξαιρετικός παππούς», εξομολογείται ο δημσοιογράφος.

«Η ελληνική τηλεόραση, από την αρχή της, είναι από τη μία τηλεόραση και από την άλλη «τηλετύφλωση». Είναι ένα εμπορικό μέσο η τηλεόραση, το εμπορικότερο από όλα. Τα πρωινάδικα δε μου φταίνε σε τίποτα. Ο δημοσιογράφος στην τηλεόραση πρέπει να λέει τις ειδήσεις κατανοητά. Τον έχουν μάθει τον κόσμο κάθε πρωί να «πίνει το κώνειο», τραβάει το έγκλημα, γεμίσαμε παιδοκτονίες, γυναικοκτονίες», σχολιάζει ο Γιώργος Λιάνης.

«Γιατί θα πρέπει στην τηλεόραση να είναι όλοι νέοι; Θα πήγαινα με μεγάλη χαρά σε ένα πάνελ. Η τηλεόραση επιδιώκει τον σάλο και επιδιώκει να υπάρχουν αυτοί οι παράλληλοι μονόλογοι που ο ένας βγαίνει να μιλάει για τον άλλο», κλείνει το σχόλιό του ο Γιώργος Λιάνης.

Πηγή: zappit.gr

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.