Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Μαριλού Κατσαφάδου: “Ο γιος μου δέχθηκε απαλά, ήσυχα και ήρεμα τον χωρισμό μας”

Μοιραστείτε το

“Σε όσο πιο μικρή ηλικία συμβεί αυτό, τόσο πιο εύκολη είναι η αλλαγή στη ζωή του παιδιού” εξομολογήθηκε η Μαριλού Κατσαφάδου.

Την Μαριλού Κατσαφάδου φιλοξένησε η Τζένη Θεωνά, το απόγευμα της Κυριακής, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μαμα-δες» που είδαμε μέσα από το πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο και δέχθηκε το παιδί της τον χωρισμό των γονιών του.

Ειδικότερα, η Μαριλού Κατσαφάδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν είμαστε ζευγάρι πλέον με τον μπαμπά του Παναγιώτη, όχι, ήταν μικρός όταν χωρίσαμε εμείς. Το πήγαμε απαλά, ήσυχα και ήρεμα. Ήταν και πολύ μικρός ο Παναγιώτης οπότε ήταν κάπως εύκολο. Θεωρώ πως σε όσο πιο μικρή ηλικία συμβεί αυτό, τόσο πιο εύκολη είναι η αλλαγή στη ζωή του και στο περιβάλλον του, που αλλάζει και δεν είναι πια τρία άτομα αλλά δύο και τέλος. Τα βρήκαμε μεταξύ μας».

«Είμαι πάρα πολύ ήρεμη. Πιστεύω ότι αν οι γονείς είμαστε αποφασισμένοι, σίγουροι και ήρεμοι, η μετάβαση μπορεί να γίνει για το παιδί ομαλά. Ακριβώς γιατί ο καθένας μας πρέπει να είναι και καλά για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε ένα τόσο πολύ σοβαρό ζήτημα, όπως είναι το μεγάλωμα ενός παιδιού».

«Πρέπει να είσαι καλά, λοιπόν, αν δεν είσαι καλά… Δεν μου έχει φέρει ο γιος μου κάτι, κάποια ερώτηση, που να με έχει δυσκολέψει. Πιστεύω όμως και να συνέβαινε αυτό θα έβρισκα τον τρόπο να το αντιμετωπίσω» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Μαριλού Κατσαφάδου στη νέα της συνέντευξη στην ΕΡΤ.

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.