Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Κώστας Τσουρός για Ιορδάνη Χασαπόπουλο: “Αυτό δεν θα το λέγαμε ούτε εμείς που κάνουμε lifestyle”

Μοιραστείτε το

“Και μάλλον είναι και αλήθεια, γιατί δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα. Έχουμε μείνει στις πληροφορίες”.

Με τον απολαυστικό διάλογο που είχαν μέσα στην εβδομάδα η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος ασχολήθηκαν ο Κώστας Τσουρός και οι συνεργάτες του το μεσημέρι της Κυριακής (26/5). Οι δύο δημοσιογράφοι του MEGA, διαβάζοντας τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, αναφέρθηκαν στο διαζύγιο των Λάλου-Μαυρίδου και τις φήμες πως ο ηθοποιός βρίσκεται σε σχέση με τη συνεργάτιδά του, Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

«Παιδιά, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη… επικός διάλογος. Θέλω να πω, Ιορδάνη μου, ότι αυτό που είπες δεν θα το λέγαμε ούτε εμείς που κάνουμε lifestyle», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός ανοίγοντας το θέμα προς συζήτηση στο πάνελ.

«Λέει: λένε ότι αυτός χώρισε με αυτήν για να είναι με την άλλη. Εκτός του ότι είναι διαβασμένος, το είπε τόσο χύμα που ήταν τόσο ωραίο και μάλλον είναι και αλήθεια, γιατί δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα. Έχουμε μείνει στις πληροφορίες», πρόσθεσε αμέσως μετά ο παρουσιαστής του MEGA για τον συνάδελφό του.

«Εμένα μου άρεσε που η Ανθή δεν ήξερε το ρεπορτάζ. Δεν είναι ανάγκη να βλέπεις τη σειρά για να ξέρεις τους ηθοποιούς. Κι εγώ δεν βλέπω Σασμό αλλά τους ηθοποιούς και το θέμα το ήξερα», παρατήρησε από μέρους της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Μπράβο, πάντως, γιατί ήταν απολαυστικός ο διάλογος. Μπορεί τα παιδιά να κάνουν φαινομενικά μία ενημερωτική εκπομπή αλλά δίνουν και μία τέτοια νότα και αυτή είναι η επιτυχία τους. Δεν είναι αυτό το στημένο, υπάρχει αμεσότητα και πολύ καλά κάνουν. Αντί να κάθονται και να σχολιάζουν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων έτσι ξερά, δίνουν και τις πληροφορίες τους», κατέληξε στο σχόλιό του ο Κώστας Τσουρός.

Πηγή: zappit.gr

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.