Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κορωνοχρέη - ΑΑΔΕ: Λήγει η προθεσμία για τη ρύθμιση 36-72 δόσεων - Πιθανή νέα παράταση

Διευκρινίσεις σχετικά με τους δικαιούχους ένταξης στη ρύθμιση των 36 έως και 72 δόσεων δίνει με νέα της εγκύκλιο η ΑΑΔΕ, προκειμένου να διευκολύνει τους ενδιαφερόμενους. Η δυνατότητα ένταξης στη ρύθμιση εκπνέει στις 26 Ιανουαρίου και η πρώτη δόση θα πρέπει να καταβληθεί τρεις μέρες μετά την υποβολή της αίτησης.

Ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο: Ποιοι είναι η δικαιούχοι μετά τη διεύρυνση της επιδότησης

Ακόμη περισσότερους δικαιούχους για την επιδότηση της ηλεκτρικής ενέργειας και του φυσικού αερίου προβλέπει η τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή και σήμερα αναμένεται να ψηφιστεί.

Πετρέλαιο: Σπάει όλα τα κοντέρ η τιμή του – Νέο ρεκόρ επταετίας

Το ράλι στην άνοδο της τιμής του πετρελαίου μοιάζει ασταμάτητο καθώς η τιμή του βαρελιού του αργού πετρελαίου Brent, έφθασε σήμερα στο υψηλότερο επίπεδο της τελευταίας επταετίας και πλέον στα futures -συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης- που διατίθενται στις ασιατικές αγορές, εν μέσω της κλιμάκωσης των γεωπολιτικών εντάσεων, των πρ

Τέλη κινητής τηλεφωνίας: Η διαδικασία για τους νέους 15 - 29 ετών στο mobilefees.gov.gr

Ολοκληρώνεται σταδιακά η διαδικασία εγγραφής στο Μητρώο για τους νέους 15 - 29 ετών μέσω της πλατφόρμας mobilefees.gov.gr ώστε να απαλλαγούν από τα τέλη κινητής τηλεφωνίας. Ήδη από τις 10 Ιανουαρίου που άρχισαν οι δηλώσεις πάνω από 250.000 αριθμοί έχουν κατοχωρυθεί στην πλατφόρμα.

Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: Πόσο θα φτάσει η επιδότηση για τους δικαιούχους - Οι συσκευές που θα συμμετέχουν

Στις αρχές του δευτέρου τριμήνου του 2022, πιθανότατα τον Απρίλιο, αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή το νέο πρόγραμμα την επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών σε νοικοκυριά, ώστε να αντικατασταθούν οι παλιές συσκευές με νεότερες που έχουν χαμηλότερη ενεργειακή κατανάλωση. Δικαιούχοι θα είναι φυσικά πρόσωπα, κατά πάσα πιθανότητα οικιακοί

Συντάξεις Φεβρουαρίου 2022: Πότε θα καταβληθούν τα χρήματα στους συνταξιούχους ανά ταμείο

Από τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου θα αρχίσει η καταβολή των χρημάτων για τις πρώτες συντάξεις του 2022 και από την επόμενη, Τρίτη 25/1, οι συνταξιούχοι θα αρχίσουν να βλέπουν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους.

Τι σημαίνει η αύξηση μισθού - Άδεια COVID: Γιάννης Καρούζος και Νίκος Καλάκος απαντούν στους πολίτες

Ο Γιάννης Καρούζος νομικός και εργατολόγος και ο Νίκος Καλάκος πρώην γενικός Διευθυντής στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών ΕΤΕΑΕΠ στην εκπομπή ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ με τον Γιώργο Σιαδήμα και τον Βασίλη Σκουρή.

Εισφορά αλληλεγγύης: Προς κατάργηση σε συνταξιούχους και δημόσιους υπαλλήλους - Ερχεται το σύστημα μπόνους

Στην επέκταση του μέτρου της οριστικής κατάργησης της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης, στο δημόσιο και στους συνταξιούχους, από το 2023, προσανατολίζεται η κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείου Οικονομικών.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις του προγράμματος επιδότησης για αλλαγή ηλεκτρικών συσκευών

Στη διαδικασία μορφοποίησης του προγράμματος ενίσχυσης των οικιακών καταναλωτών για την αγορά νέων ηλεκτρικών οικιακών συσκευών αντικαθιστώντας τις παλιές και ενεργοβόρες, βρίσκεται το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Συντάξεις Φεβρουαρίου 2022: Οι τελικές ημερομηνίες για πληρωμές στους συνταξιούχους

Χωρίς αλλαγές στις ημερομηνίες θα καταβληθούν εν τέλει οι συντάξεις Φεβρουαρίου του 2022 παρότι υπήρξαν σκέψεις να μετατεθούν λίγο νωρίτερα ώστε να μην υπάρχει μεγάλη χρονική απόσταση από τις πληρωμές του περασμένου Δεκεμβρίου.

Λιανός: Πρέπει να γίνει ανανέωση του προσωπικού για να γίνει πιο ενεργή η Επιτροπή Ανταγωνισμού

«Αν θέλει η Πολιτεία ακόμα πιο ενεργή Επιτροπή Ανταγωνισμού, ας επενδύσει στην αναγκαία ανανέωση του προσωπικού της και στην προσέλκυση υψηλά εξειδικευμένου προσωπικού με εμπειρία και όρεξη για σκληρή δουλειά, άμεσα, για να συνεχίσουμε την προσπάθεια».

Ακίνητα: Τα λαϊκά στρώματα θα πληρώσουν την ενεργειακή αναβάθμιση των κτηρίων

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Θάνου Παναγόπουλου ακόμη ασφυκτικότερη πίεση δέχονται τα εισοδήματα εκατοντάδων χιλιάδων ελληνικών νοικοκυριών, και μάλιστα σε μια περίοδο κατά την οποία έχουν «γονατίσει» οικονομικά από το παρατεταμένο κύμα ακρίβειας, λόγω της περιβόητης «πράσινης μετάβασης» και ειδικά με τον τρόπο και τ

Subscribe to ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ