Συναγερμός στη Βαυαρία: Επίθεση με μαχαίρι σε πάρκο – Πληροφορίες για δύο νεκρούς και τραυματίες

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τετάρτης (22/1) σε πάρκο στην πόλη Ασάφενμπουργκ της Βαυαρίας έπειτα από επίθεση με μαχαίρι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και αρκετοί άλλοι τραυματίστηκαν. Όπως αναφέρει η εφημερίδα BILD ανάμεσα στα θύματα είναι και ένα παιδί.
Στην περιοχή βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση. Μάλιστα, σύμφωνα με γερμανικά μέσα ενημέρωσης, η αστυνομία προχώρησε σε μία σύλληψη.
«Η περιοχή γύρω από τον τόπο του εγκλήματος εξακολουθεί να είναι αποκλεισμένη. Ένα άτομο βρίσκεται υπό κράτηση. Δεν υπάρχουν ενδείξεις για άλλους υπόπτους. Δεν υπάρχει κίνδυνος για το κοινό» τόνισε η αστυνομία.
Τα αίτια της επίθεσης παραμένουν ασαφή.
‼️ 👮 💥 Zwei Festnahmen in Aschaffenburg: Messer-Gewalt in Park! Zwei Tote, mehrere Schwerverletzte#Aschaffenburg #Messergewalthttps://t.co/pRMhpaxSI2 pic.twitter.com/kuvOAj4z4m
— Gilbert Rosenhainer (@GRosenhainer) January 22, 2025
Σχετικά Άρθρα
01/08/2025 - 21:50
01/08/2025 - 21:20
Δείτε επίσης