Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Θεσσαλονίκη: Αύριο ξεκινά η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Κατηγορείται για παραβίαση προσωπικών δεδομένων που αφορούν τη σεξουαλική ζωή

Μοιραστείτε το

Η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου που ήταν σήμερα στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης, δε πρόλαβε να εκδικαστεί λόγω παρελεύσεως του ωραρίου και μεταφέρθηκε για το πρωί της Τετάρτης.

Ο τηλεπαρουσιαστής θα καθίσει στο εδώλιο κατηγορούμενος για την πρώτη υπόθεση που απασχόλησε τη δικαιοσύνη. Πρόκειται για την υπόθεση που τον Φεβρουάριο του 2022 του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης πέντε ετών, με τριετή αναστολή, καθώς και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για τη διαρροή βίντεο με 31χρονη πρώην σύντροφό του, ωστόσο κατηγορούμενος άσκησε έφεση επί της πρωτοδικης απόφασης.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται για παραβίαση (ευαίσθητων) προσωπικών δεδομένων που αφορούν τη σεξουαλική ζωή, κατ’ εξακολούθηση. Τα αδικήματα τελέστηκαν τη χρονική περίοδο 2016 – 2019 ενώ η καταγγέλουσα είχε σχέση με τον κατηγορούμενο μέχρι το 2018.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διαφώνησε με την απόφαση και άσκησε έφεση, ζητώντας ο παρουσιαστής να δικαστεί για κακούργημα και όχι για πλημμελημα. Τόσο η έφεση του κατηγορούμενου όσο και η έφεση που άσκησε ο εισαγγελέας για την μετατροπή της κατηγορία σε κακούργημα θα κριθεί από το σημερινό δικαστήριο.

Ο πρώην παρουσιαστής εισήλθε και εξήλθε σαν «σκιά» στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης προκειμένου να αποφύγει τις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους, ενώ σε όλη τη διάρκεια της παραμονής του στο Μέγαρο, περίπου επτά ώρες, ελάχιστες φορές σηκώθηκε από την καρέκλα που κάθονταν από νωρίς το πρωί. Σήμερα ήρθε ξανά πρόσωπο με πρόσωπο με την γυναίκα που τον κατήγγειλε, ωστόσο δεν αντάλλαξαν καμία κουβέντα, ούτε πλησίασαν μεταξύ τους.

«Το δικαστήριο διέκοψε τη συνεδρίασή του για αύριο, μαζί με άλλες υποθέσεις και βρισκόμαστε εν αναμονή των εξελίξεων», ανέφερε η δικηγόρος του θύματος, Σταυρούλα Πριλή, τονίζοντας ότι θα υποβάλουν αίτημα προκειμένου η συνεδρίαση να γίνει κεκλεισμένων των θυρών – όπως και πρωτοδικα – για να μη προσβληθεί περαιτέρω η τιμή και προσωπικότητα της 31χρονης και για να προστατευθεί ο οικογενειακώς της βίος.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.