Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

CNN: Περιορισμό στις μετακινήσεις του Ιρανού ΥΠΕΞ θα επιβάλουν οι ΗΠΑ  κατά την παραμονή του στη Ν. Υόρκη για τη συνεδρίαση του ΟΗΕ

Μοιραστείτε το

Ενημερωμένη πηγή αποκάλυψε στο CNN ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα περιορίσουν τις μετακινήσεις του Ιρανού υπουργού Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν και της αντιπροσωπείας του που τον συνοδεύει ενώ βρίσκονται στη Νέα Υόρκη αυτή την εβδομάδα.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάθιου Μίλερ είχε δηλώσει προηγουμένως ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα επιβάλουν πρόσθετους ταξιδιωτικούς περιορισμούς στον υπουργό, ο οποίος θα βρεθεί στη Νέα Υόρκη για να συμμετάσχει σε συνάντηση στα Ηνωμένα Έθνη.

Σύμφωνα με την ενημερωμένη πηγή, η κίνηση του Amir Abdollahian και της ιρανικής αντιπροσωπείας περιορίζεται σε επτά τετράγωνα από βορρά προς νότο και ένα τετράγωνο από τα δυτικά γύρω από την έδρα των Ηνωμένων Εθνών στο Μανχάταν, την ιρανική αποστολή στα Ηνωμένα Έθνη, την κατοικία του μονίμου αντιπροσώπου στα Ηνωμένα Έθνη και τα έξι κτίρια που περιβάλλουν τη λεωφόρο Queensboro Plaza στο Long Island City, που φθάνουν στο διεθνές αεροδρόμιο John F. Kennedy χρησιμοποιώντας μια καθορισμένη διαδρομή οδήγησης.

Τα μέτρα αυτά λαμβάνονται αφότου το Ιράν εξαπέλυσε μια μαζική επίθεση στο Ισραήλ ως απάντηση στον βομβαρδισμό του ιρανικού προξενείου στην Δαμασκό.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.