Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Αποχωρεί η Ελένη Μενεγάκη από το Mega – Το ανακοίνωσε σε συνεργάτες της

Μοιραστείτε το

Η Ελένη Μενεγάκη δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό της με το Mega και η συνεργασία της με το κανάλι τελειώνει το καλοκαίρι.

Η πρώην βασίλισσα της πρωινής ζώνης, τα τελευταία χρόνια έχει μετακομίσει στη μεσημβρινή από τον καιρό που ήταν ακόμη στο δυναμικό του Alpha. Μετά από μια παύση ενός έτους που έκανε, επέστρεψε στο Mega στην ίδια ζώνη προβολής. Το συμβόλαιό της λήγει το καλοκαίρι και οι συζητήσεις για την ανανέωσή του ήταν μαραθώνιες, καθώς το κανάλι είχε προτείνει εναλλακτικές.

Συγκεκριμένα η Ελένη Μενεγάκη είχε τρεις διαφορετικές προτάσεις από τους ιθύνοντες του Mega. Η πρώτη αφορούσε την παραμονή της στην ίδια ώρα καθημερινά, η δεύτερη να μετακομίσει σε βραδυνή εβδομαδιαία εκπομπή και η τρίτη να επιστρέψει μετά από πολλά χρόνια στην πρωινή ζώνη στις 10:00 – 13:00 καθημερινά, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για τις υπόλοιπες εκπομπές του καναλιού που βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τη νέα τηλεοπτική χρονιά. Σύμφωνα με τον Γιώργο Σκρομπόλα και το Zappit, η απάντηση και στις τρεις περιπτώσεις ήταν αρνητική.

Ενώ και οι δικές μας πηγές επιβεβαιώνουν πως η παρουσιάστρια το μεσημέρι της Τετάρτης 17/4 μετέφερε την απόφασή της και στους συνεργάτες της. Οι οικονομικές διαφορές ήταν το μέρος στο οποίο υπήρχε διαφωνία με το κανάλι και δεν βρέθηκε τελικά κοινό σημείο συνεννόησης.

Το επόμενο βήμα της Ελένης Μενεγάκη έχει να κάνει με τις προτάσεις που έχει ήδη δεχτεί για νέα συνεργασία. Αν και εφόσον ικανοποιηθούν οι όροι της.

Οι εναλλακτικές προτάσεις για την Ελένη Μενεγάκη όπως τις παρουσίασε ο Γιάννης Πουλόπουλος:

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.