Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Τσίπρας: Πρέπει να ενισχύσουμε τους ανθρώπους του μόχθου

Μοιραστείτε το

“Δεν συμφωνώ με λογικές ποινικοποίησης των αγροτικών κινητοποιήσεων”.

Στην ανάγκη να υπάρξει συναίνεση που θα οδηγήσει σε λύσεις στάθηκε ο πρωθυπουργός υποδεχόμενος, στο Μέγαρο Μαξίμου, εκπροσώπους των αγροτών.

«Πρέπει να προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις μέσα από το διάλογο και τη σύνθεση» τόνισε ο Πρωθυπουργός υποδεχόμενος τους εκπροσώπους των αγροτών στο Μέγαρο Μαξίμου, αν και παραδέχθηκε ότι υπάρχουν διαφωνίες που για ορισμένα θέματα είναι δύσκολο να γεφυρωθούν. 

Τσίπρας

Ο Πρωθυπουργός είπε ότι εκφράζουν με έντιμο και ειλικρινή τρόπο τις αγωνίες και τις διεκδικήσεις τους και πρόσθεσε ότι δεν συμφωνεί καθόλου με λογικές ποινικοποίησης των κοινωνικών αντιστάσεων και των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Τσίπρας

Η προσπάθεια που κάνουμε σήμερα μέσα από το διάλογο είναι σε θετική κατεύθυνση, πρόσθεσε. Όπως είπε, η έγνοια μας πρέπει να είναι στη μεγάλη πλειονότητα του αγροτικού κόσμου που περνάει δύσκολα.

«Πρέπει να ενισχύσουμε τους ανθρώπους που παράγουν τους ανθρώπους του μόχθου», σημείωσε, αλλά εξήγησε ότι πρέπει να διαχωριστεί η μεγάλη πλειοψηφία από μια μικρή μειοψηφία που έχει ευνοηθεί τα χρόνια της κρίσης. 

Τέλος, ο κ. Τσίπρας επανέλαβε ότι αναζητούνται λύσεις «μέσα σε μια πολύ δύσκολη δημοσιονομική εξίσωση». 

 

Διαβάστε επίσης: Ο Τσίπρας συζητά με τους «σκληρούς» των μπλόκων

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.