Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

T΄ ακούς Αλέξη;

Μοιραστείτε το

Το ξέρεις το σκάνδαλο κ. Παπαγγελόπουλε; Ακόμα η Siemens δεν έχει παραδώσει το έργο για την Ασφάλεια των Ολυμπιακών αγώνων του 2004, μολονότι βρισκόμαστε στο 2015!..

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ μας τον τελευταίο καιρό προτείνει τη λήψη ορισμένων μέτρων για να γλιτώσει η χώρα και ο λαός μας την καταστροφή που μας έχουν φέρει οι δήθεν φίλοι, σύμμαχοι και συνεταίροι μας.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ προτείνουμε να ασχοληθεί επιτέλους ο λαός μας με την αγροτική παραγωγή, την κτηνοτροφία και την αλιεία τα οποία ουσιαστικά μας υποχρέωσαν να εγκαταλείψουμε οι κύριοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ μας, ότι με τις ΨΕΥΤΟΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ που θα μας έδιναν, θα φτιάχναμε καλλίτερα τη ζωή μας και τελικά είδατε σε ποια ΤΡΑΓΩΔΙΑ μας οδήγησαν… Γιατί όπως όλοι ξέρουμε από το 1981 που μπήκαμε στην ΕΟΚ, τη χώρα μας τη διοικούσαν οι Ευρωπαίοι, με τους νόμους τους, που είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε και τις ντιρεκτίβες τους τις οποίες με ευλάβεια ακολουθούσαμε και όταν κάτι «στράβωνε» μας έθεταν σε «αυστηρή επιτήρηση» παρέα πάντοτε με τους υποτακτικούς τους, τους Έλληνες κλεφτοπολιτικούς…

Γι΄ αυτό ακριβώς, λέμε ότι τα βάσανα που περνάμε ήταν ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ, για να μας πάρουν οι ξένοι τα λεφτά μας, τα σπίτια και την πατρίδα μας! Είναι, δε, άδικο να τιμωρούν τώρα τον ελληνικό λαό για πράγματα που γίνονταν κάτω από τα μάτια τους ή ακόμα και με την ευχή τους. Μας λένε τώρα οι Ευρωπαίοι σύμμαχοί μας, ότι έχουμε μεγάλα χρέη! Καλά αυτοί δεν τα έβλεπαν; Στραβοί ήταν; Γράμματα δεν ήξεραν; Τους προϋπολογισμούς και ισολογισμούς του κράτους δεν τους ήλεγχαν οι υπηρεσίες τους;

ΚΑΙ τα έβλεπαν όλα και τα ήξεραν όλα και πολύ καλά γράμματα και αριθμητική γνωρίζουν. Το έκαναν όμως επίτηδες… αφού τα δάνεια που παίρναμε μας τα έδιναν αυτοί οι ίδιοι… και μάλιστα μας λήστευαν, γιατί μας τα χρέωναν με τόκους 10 και 15 φορές πιο ακριβά, από ότι δάνειζαν όλες τις άλλες χώρες!..

ΤΟ δε 2004, 4 μόλις χρόνια πριν αρχίσει η οικονομική κρίση, οι Ευρωπαίοι έδωσαν στη χώρα μας να διοργανώσει και τους Ολυμπιακούς αγώνες! Στο τέλος, δε, μας έδωσαν και συγχαρητήρια γιατί λέει τους διοργανώσαμε καλλίτερα από όλες τις προηγούμενες Ολυμπιάδες…

ΑΣΦΑΛΩΣ πολλοί από σας θα θυμούνται πώς όσα γράφουν τώρα οι ευρωπαϊκές και αμερικανικές εφημερίδες εναντίον του Τσίπρα, τα ίδια ακριβώς έγραφαν επί 2-3 χρόνια, πριν από την τέλεση των αγώνων, τονίζοντας καθημερινά από τις εφημερίδες και τα κανάλια τους ότι οι αγώνες θα τιναχθούν στον αέρα, γιατί θα είχαμε πολλές… τρομοκρατικές επιθέσεις, δεν θα είχαμε τα μέσα να τις αντιμετωπίσουμε και θα έβαφαν με αίμα τους αγώνες γιατί η χώρα μας δεν ήταν ικανή για να σηκώσει το βάρος της Ασφάλειας, μιας τόσο μεγάλης παγκόσμιας διοργάνωσης…
ΞΕΡΕΤΕ δε γιατί έγραφαν και τότε όλες αυτές τις σαχλαμάρες και τις ψευτιές όπως αποδείχθηκε στο τέλος; Γιατί ΠΙΕΖΑΝ οι Αμερικανοί τον Σημίτη για να πάρουν διάφορες μεγάλες δουλειές και κυρίως την Ασφάλεια των Ολυμπιακών αγώνων που κανονικά δεν θα έπρεπε να κόστιζε πάνω από ΕΚΑΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ και την είχαν φθάσει στους ψευτοδιαγωνισμούς που έκανε ο Σημίτης στα ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ. Και τότε έβγαλε τις φωνές η «Αυριανή», αποκάλυψε το σκάνδαλο, έφαγε και τον υφυπουργό Δημόσιας Τάξης Ευάγγελο Μαλέσιο, που κοιμόταν τζάμπα στη βίλα ενός εργολάβου συνέταιρου της Siemens, του Θανάση Αθανασούλη και τελικά πήραν τη δουλειά οι Γερμανοί στα ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑ εκατομμύρια ευρώ – σιγά μην έδινε το έργο ο Σημίτης στους Αμερικανούς – και η οποία δουλειά, δηλαδή η Ασφάλεια των Ολυμπιακών αγώνων του 2004, δεν έχει τελειώσει και δεν έχει παραδοθεί ακόμα μολονότι βρισκόμαστε στο 2015 και η SIEMENS έχει εισπράξει τη σχετική αμοιβή.

Τ΄ ΑΚΟΥΣ ΑΛΕΞΗ; Τ΄ ακούς κύριε Παπαγγελόπουλε; Μας πήραν οι απατεώνες Γερμανοί της Siemens τα λεφτά, από το 2004 και ακόμα δεν παρέδωσαν το έργο το οποίον και να το παραδώσουν τώρα δεν θα το χρειαζόμαστε για το σκοπό που το παραγγείλαμε τότε και το πληρώσαμε!..

ΓΙ΄ ΑΥΤΟ πιστεύουμε ότι πρέπει να βρούμε το συντομότερο δυνατόν τρόπο για να γλιτώσουμε από όλους αυτούς τους «καλούς φίλους» που χρόνια τώρα μας πίνουν το αίμα.

ΠΡΕΠΕΙ να στρωθούμε όλοι στη δουλειά, να βρούμε τα 100 δις ευρώ που χρειάζονται για να πληρώσουμε τα χρέη μας και μετά να ζήσουμε μόνοι μας, ελεύθεροι και με αξιοπρέπεια χωρίς να έχουμε κανέναν παλιάνθρωπο ανάγκη.

K.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.