Συγκλονίζει η γιαγιά του μικρού Μπεν: Η ιστορία αυτή δεν θα έχει καλό τέλος

“ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ”                                                    

Την απαισιοδοξία της για την έκβαση της υπόθεσης, εκφράζει η γιαγιά του αγοριού, την ώρα που οι έρευνες για τον εντοπισμό του μικρού Μπεν βρίσκονται σε εξέλιξη με τους αστυνομικούς να ερευνούν και σε άλλο οικόπεδο.

Σε δηλώσεις της στην Daily Mirror, ανέφερε ότι «έχω τώρα ένα πολύ μεγάλο φόβο. Είναι σαν η αστυνομία να γνωρίζει ότι ο Μπεν θάφτηκε στην Κω, αλλά δεν ξέρουν που. Δεν ξέρω τι θα συμβεί μόλις τον βρουν. Αλλά δεν θα είναι μια ιστορία με χαρούμενο τέλος».

Και όλα αυτά τη στιγμή που πυκνώνουν οι φωνές που κάνουν λόγο στο νησί για ένα τραγικό δυστύχημα κατά το οποίο το παιδί έχασε τη ζωή του από λάθος ενός εργάτη και στη συνέχεια θάφτηκε για να εξαφανιστούν τα ίχνη του και οι Βρετανοί αστυνομικοί ξεκίνησαν νέο κύκλο ερευνών για τον εντοπισμό του.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή