Κομμωτήρια: Επιτρέπεται η διαδημοτική μετακίνηση με τον κωδικό 6

Σε διευκρίνιση για τον τρόπο μετακίνησης στα κομμωτήρια που ανοίγουν από την ερχόμενη Δευτέρα, 22 Μαρτίου, προχώρησε το υπουργείο Ανάπτυξης μέσω ανάρτησης στοTwitter.

Με τη διευκρίνηση αυτή επιτρέπεται η μετακίνηση, κατόπιν ραντεβού, και σε κομμωτήριο που βρίσκεται εκτός δήμου.

Από Δευτέρα 22/3 στις περιοχές επιδημιολογικού επιπέδου “πολύ αυξημένου κινδύνου”, επαναλειτουργούν οι υπηρεσίες των κομμωτηρίων & περιποίησης άκρων. Επιτρέπεται η διαδημοτική μετακίνηση κατόπιν ραντεβού, με βεβαίωση τύπου Β ή αποστολή sms στο 13033 με την επιλογή 6.

— Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων (@MinDevGR) March 20, 2021

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το υπουργείο, για τις υπηρεσίες κομμωτηρίων, αλλά και περιποίησης άκρων (μανικιούρ, πεντικιούρ) «επιτρέπεται η διαδημοτική μετακίνηση κατόπιν ραντεβού, με βεβαίωση τύπου Β ή αποστολή sms στο 13033 με την επιλογή 6».
 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή