Η συνταγή της ημέρας: Εύκολη και νόστιμη επιλογή για συνοδευτικό

Υλικά
- 2 γλυκοπατάτες
- 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 2 κ. σ. σκόρδο ψιλοκομμένο
- Χυμό από ένα λάιμ
- 1 1/2 κ. γλ. τριμμένο κύμινο
- 1 κ. γλ. τσίλι σε σκόνη
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στο γκριλ, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
- Ανακατέψτε το ελαιόλαδο με το σκόρδο, το χυμό από λάιμ, το τσίλι, το κύμινο, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μπολ.
- Καθαρίστε τις γλυκοπατάτες και κόψτε τες σε λεπτά τσιπς.
- Προσθέστε τις γλυκοπατάτες στο μείγμα με το ελαιόλαδο και ανακατέψτε μέχρι να καλυφθούν από αυτό καλά.
- Τοποθετείστε τις γλυκοπατάτες σε μια λαδόκολλα μέσα σε ένα ταψί και ψήστε αλλάζοντας πλευρά κάθε πέντε λεπτά, περίπου για 15-20 λεπτά.
Προηγούμενο άρθρο
Τροχαίο στην Κορινθία: Μηχανή συγκρούστηκε με λεωφορείο – 1 νεκρός
Επόμενο άρθρο
Εισβολή του Ρουβίκωνα σε συμβολαιογραφείο στα Εξάρχεια »
Σχετικά Άρθρα
Δέκα λάθη που κάνουμε στο σοτάρισμα και πώς να τα αποφύγουμε
23/12/2023 - 10:10
Δείτε πως να ξεπαγώσετε την μπριζόλα σας μέσα σε 3 λεπτά
23/12/2023 - 02:51
Οι τέσσερις χρήσεις του ρυζιού που δεν είχατε φανταστεί ποτέ
19/11/2023 - 22:30
Το κλασικό λάθος που οι περισσότεροι κάνουν αφού βράσουν τα μακαρόνια
16/09/2023 - 13:44
Δείτε επίσης
Τελευταία Άρθρα
Τα πιο Δημοφιλή