Ένα πιάτο, δύο χώρες

Απλή όσο και πρωτότυπη συνταγή κάνει πάταγο στο διαδίκτυο, αφού προτείνει λαχταριστό και πανεύκολο φαγητό με γεύση από Ιταλία και Ελλάδα! Το πιάτο, συνδυάζει δύο μεγάλες αγάπες των γειτονικών λαών που συνήθως περιγράφονται ως «ούνα φάτσα-ούνα ράτσα», καθώς παντρεύει στο τηγάνι ή την κατσαρόλα το τυρί φέτα και τα ζυμαρικά, με το ωραίο αυτό που ονόμασε «Uunifetapasta», δηλαδή ζυμαρικά με φέτα στον φούρνο…
Προηγούμενο άρθρο
Λιοντάρια του σωλήνα
Σχετικά Άρθρα
Δείτε πως να διατηρήσετε το ψωμί περισσότερες μέρες
04/08/2025 - 18:30
Δέκα λάθη που κάνουμε στο σοτάρισμα και πώς να τα αποφύγουμε
23/12/2023 - 10:10
Δείτε πως να ξεπαγώσετε την μπριζόλα σας μέσα σε 3 λεπτά
23/12/2023 - 02:51
Οι τέσσερις χρήσεις του ρυζιού που δεν είχατε φανταστεί ποτέ
19/11/2023 - 22:30
Δείτε επίσης