Ροδίτης παντρεύτηκε στα 16 του, έχει 10 εγγόνια, 10 δισέγγονα και πρόσφατα απέκτησε τρισέγγονο
Μία απίστευτη ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τη Ρόδο, όπου ένας 76χρονος, ο κ. Λευτέρης, πρόσφατα απέκτησε τρισέγγονο.
Ο κ. Λευτέρης, ο οποίος ζει ταπεινά στην περιοχή των Αφάντου, παντρεύτηκε σε ηλικία 16 ετών και σε ηλικία 21 ετών είχε ήδη τρία παιδιά. Έγινε παππούς όταν ήταν 31 ετών και στα 52 του απέκτησε το πρώτο του δισέγγονο. Σήμερα, σε ηλικία 76 ετών, έχει 10 εγγόνια, 10 δισέγγονα και το πρώτο του τρισέγγονο, ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε πριν από μερικούς μήνες.
Ο ίδιος δήλωσε: «Νιώθω πολύ υπερήφανος για τη μεγάλη ελληνική οικογένειά μου και φυσικά για τα εγγόνια, δισέγγονα και το τρισέγγονό μου που είναι ένα κοριτσάκι». Ο κ. Λευτέρης περνάει τον χρόνο του με την οικογένεια και φίλους, ενώ αναφέρει: «Περνώ τον χρόνο μου με την οικογένεια και πάω στο καφενείο του χωριού μου να παίξω “πιλόττα” με τους φίλους μου, καθώς επίσης και να πηγαίνω στο χωράφι μου όπου ασχολούμαι με αγροτικές εργασίες».
Η οικογένεια του κ. Λευτέρη είναι ιδιαίτερα μεγάλη, καθώς ο ίδιος είναι ένα από τα επτά παιδιά του πατέρα του, Θόδωρου Ανθούλα. Παρά το μέγεθος της οικογένειας, ο κ. Λευτέρης είναι ο μόνος από τα επτά αδέλφια που έχει φτάσει να έχει τρισέγγονο.
Ο ίδιος εύχεται: «Εύχομαι να είμαστε καλά και όλος ο κόσμος και να έχουμε υγεία και να μπορούμε να ζούμε ειρηνικά με τις οικογένειές μας και τα παιδιά και εγγόνια μας, τα οποία και είναι η συνέχεια των γενεών μετά από εμάς».
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης