Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ο Γιώργος Μπανταδάκης φέρνει επί σκηνής ” Τα Δύο Βασίλεια” με πρωταγωνιστές παιδιά!!! Όλοι μαθητές του 4ου Δημοτικού σχολείου Ηρακλείου.

Μοιραστείτε το

   Του

Σταύρου Ξηντάρα

  Ο Γιώργος Μπανταδάκης είναι ένας από τους αγαπημένους ηθοποιούς του κοινού, που τον έχει ξεχωρίσει τόσο στο θέατρο όσο και σε πολλές τηλεοπτικές σειρές!

Τον έχουμε αγαπήσει μέσα από υπέροχους ρόλους σε σειρές όπως το Daddy Cool,  Ο Όρκος, Ο τζίτζικας κι ο Μέρμηγκας, Τρίχες, Δις Μαδιάμ, Μαρία η άσχημη, Οδός Παραδείσου 7, Γυναίκα χωρίς Όνομα και πολλές άλλες, ενώ με την ερμηνεία του ως δολοφόνος ” Θάνος” στην ” Έξαψη” του Mega έκανε το κοινό και τα social media να τον αποθεώσουν.

Τα τελευταία χρόνια, παράλληλα με την υποκριτική ασχολείται και με την διδασκαλία θεατρικής αγωγής σε παιδιά πρωτοβάθμιας και δευτεροβαθμιας εκπαίδευσης, ενώ φέρει και ειδικές σπουδές πάνω στην ” Ειδική Αγωγή στην Εκπαίδευση”, ενώ είναι και πτυχιούχος καθηγητής της Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

      Έτσι λοιπόν φέτος με την θεατρική του ομάδα από μαθητές του 4ου Δημοτικού σχολείου Ηρακλείου παρουσιάζουν στις 10 Ιουνίου την παράσταση ” Τα 2 Βασίλεια” σε δικό του κείμενο και σκηνοθεσία. 

Πρόκειται για μια συναρπαστική ιστορία ανάμεσα στο Βασίλειο του Κακού και στο Βασίλειο του κακού. Στο ένα κυβερνά ο βασιλιάς Σατανικότατος και στο άλλο διοικεί με αγάπη η βασίλισσα Καλοσύνη. Όλα αυτά παίρνουν χώρα μέσα στο κεφάλι του μικρού Οδυσσέα. Άλλωστε το καλό και το κακό υπάρχει μέσα μας πολλές φορές. Μια μάχη ανάμεσα σε ήρωες του κάθε Βασιλείου θα ξεκινήσει και το αποτέλεσμα άγνωστο.  Ποιος θα επικρατήσει στο τέλος; Ποια θα είναι η κατάληξη; Τι ανατρεπτικό θα συμβεί τελικά;

Όλες οι απαντήσεις στη σκηνή μέσα από το ταλέντο και τη δημιουργική διάθεση των παιδιών που θα ζωντανέψουν μια ιστορία γεμάτη γέλιο, συγκίνηση, μουσική, χορό και σπουδαία πανανθρώπινα μηνύματα!

Η αλληλεγγύη, η πίστη στο όνειρο, η δικαιοσύνη, η δύναμη της φιλίας, η αγάπη προς όλους και η αξία της δεύτερης ευκαιρίας είναι κάποια από τα θέματα που αναδεικνύουν ” Τα 2 Βασίλεια”!

“… για όλα λοιπόν…. συγγνώμη για όλα… και αρκεί μια συγγνώμη; Πολλές φορές ναι. Γιατί είναι η αρχή μιας μεταμέλειας. Όλοι μας έχουμε δικαίωμα στο λάθος και δικαίωμα στη δεύτερη ευκαιρία…”

Η παράσταση παρουσιάζεται στις 10 Ιουνίου στο 4ο Δημοτικό σχολείο Ηρακλείου σε μια πανηγυρική εκδήλωση που ετοίμασε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου. Ένας Σύλλογος που δραστηριοποιείται στα δρώμενα της περιοχής και δημιουργεί τις καλύτερες δράσεις για τους μαθητές με σκοπό την εξέλιξη, την ευγενή άμιλλα και την ανάπτυξη δεξιοτήτων.

ΤΑ 2 ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Κείμενο – Σκηνοθεσία : Γιώργος Μπανταδάκης

Παίζουν οι μαθητές :

ΒΛΑΧΟΥ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ
ΓΙΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΔΕΔΕ ΕΙΡΗΝΗ
ΔΕΔΕ ΑΛΕΞΙΑ
ΚΟΚΟΝΕΤΕ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΟΚΟΝΕΤΕ ΦΡΑΓΚΙΣΚΗ
ΚΟΥΝΑΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
ΚΩΣΤΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ
ΜΟΥΣΤΟΥ ΜΑΡΙΛΙΑ
ΜΑΡΝΕΡΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΜΑΡΝΕΡΗ ΛΥΔΙΑ
ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ
ΚΟΥΤΣΟΥΠΙΑ ΛΑΛΑΓΙΑΝΝΗ ΑΡΙΑΔΝΗ
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΛΙΑΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΛΙΑΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΜΑΥΡΩΝΑ ΗΡΩ
ΠΥΡΟΜΑΛΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΝΙΧΩΡΙΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΠΑΛΙΓΓΙΝΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ
ΡΟΥΣΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

 

Παραγωγή  : Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού σχολείου Ηρακλείου

 

Σάββατο 10 Ιουνίου

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.