Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Τσίπρας για Κασσελάκη: «Μαθαίνει γρήγορα – Δεν θα σας αφήσουμε να πλήξετε»

Μοιραστείτε το

Ευδιάθετος και χαμογελαστός εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας ενώπιων των δημοσιογράφων, μετά τη συνάντησή του με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

«Δεν θα σας αφήσουμε να πλήξετε, όχι εγώ, ο ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας. Επιπλέον, ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις εσωκομματικές ζυμώσεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ επικαλούμενος φράση του Γουίνστον Τσόρτσιλ, σύμφωνα με την οποία «η πολιτική είναι events my dear». Στη συνέχεια, ο Αλέξης Τσίπρας ρωτήθηκε αν στην συνάντηση με τον Στέφανο Κασσελάκη έκανε «ταχύρρυθμα» μαθήματα στον διάδοχό του και απάντησε πως «μαθαίνει γρήγορα».

Ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε επίσης πως οι δημοσιογράφοι θα τον βλέπουν συχνά στη Βουλή καθώς «εδώ είναι το γραφείο μου». Επίσης, σημείωσε πως η συνάντηση με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ δεν πραγματοποιήθηκε στην Κουμουνδούρου, καθώς όπως είπε «δεν είναι υπουργείο να κάνουμε παράδοση παραλαβή».

Το βαλιτσάκι με τα πυρηνικά

Σε ερώτημα δημοσιογράφων για τις εσωκομματικές ισορροπίες στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας εκτίμησε πως δεν θα υπάρξει διάσπαση καθώς «δεν θα ωφελούσε κανέναν». Επιπλέον, αστειευόμενος σημείωσε πως έδωσε στον Στέφανο Κασσελάκη «το βαλιτσάκι με τους κωδικούς των πυρηνικών».

Σε ερώτημα για το αν θα πάει στο γήπεδο στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, απάντησε: «Αυτό είναι όντως ένα σοβαρό ερώτημα. Να δούμε, αν θα διαβάσει νωρίς ο μικρός».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.