Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Τσαπανίδου: Η Τράπεζα Θεμάτων καταρρέει για δεύτερη μέρα και για τον κ. Σκέρτσο φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τη ΝΔ I BINTEO

Μοιραστείτε το

Σκληρή απάντηση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπης Τσαπανίδου στον εκπρόσωπο της ΝΔ με αφορμή τις δηλώσεις του με τις οποίες επέρριψε ευθύνες για την κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στην υπηρεσιακή κυβέρνηση η οποία έχει αναλάβει τα τελευταία 24ωρα. «Κατά τον κ. Σκέρτσο ακόμα και για την κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, η υπηρεσιακή κυβέρνηση τριών ημερών ή οι κυβερνοεπιθέσεις. Πάντα φταίνε οι άλλοι» σημειώνει η Πόπη Τσαπανίδου.

Ενώ «στο μεταξύ η αγωνία των μαθητών συνεχίζεται, όσο το πρόβλημα στις εξετάσεις δε λύνεται».

Η Π. Τσαπανίδου κάνει λόγο για  αλαζονική αποποίηση ευθυνών της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, «που τέσσερα χρόνια τώρα δε φρόντισε να θωρακίσει ψηφιακά την πλατφόρμα της Τράπεζας Θεμάτων και να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή των ενδοσχολικών εξετάσεων».

 

Αναλυτικά η απάντηση της Πόπης Τσαπανίδου:

Κατά τον κ. Σκέρτσο ακόμα και για την κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, η υπηρεσιακή κυβέρνηση τριών ημερών ή οι κυβερνοεπιθέσεις. Πάντα φταίνε οι άλλοι. Στο μεταξύ η αγωνία των μαθητών συνεχίζεται, όσο το πρόβλημα στις εξετάσεις δε λύνεται.

Το μόνο που μένει είναι η αλαζονική αποποίηση ευθυνών της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, που τέσσερα χρόνια τώρα δε φρόντισε να θωρακίσει ψηφιακά την πλατφόρμα της Τράπεζας Θεμάτων και να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή των ενδοσχολικών εξετάσεων.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.