Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Τσακαλώτος: «Με αυτά που κάνει η κυβέρνηση, τον κ. Πέτσα δεν θα τον σώζει ούτε η λίστα του»

Μοιραστείτε το

«Τον κ. Πέτσα δεν θα τον σώζει ούτε η λίστα του» σχολίασε καυστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ την αμίμητη τοποθέτηση του αναπληρωτή υπουργού εσωτερικών ότι «η κυβέρνηση ακολουθεί μαρξιστική πολιτική».

Όπως δήλωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος «με αυτή τη λογική, τα 13 ευρώ τον μήνα είναι σοβαρή και επαρκής ενίσχυση, η λύση στην ακρίβεια είναι το να κρατάμε μικρό καλάθι, και η γη είναι επίπεδη».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος επέκρινε με σφοδρότητα τα μέτρα της κυβέρνησης Μητσοτάκη και κάλεσε τα στελέχη της να σοβαρευτούν. 

«Να σοβαρευτούμε. Είπα και χθες, και δεν θα κουραστούμε να το λέμε, ότι τα μέτρα και είναι απόλυτα ανεπαρκή, και έρχονται πολύ αργά. Όσο και αν σπεύδουν κάθε τρεις μέρες να ανακαλύπτουν “αποστάσεις” μου, η πραγματικότητα της αδιαφορίας και της κοροϊδίας Μητσοτάκη δεν κρύβονται».

«Αυτή η κυβέρνηση έχει χάσει τελείως την επαφή με την πραγματικότητα. Αντί να δώσει περισσότερα στον κόσμο που του τελειώνει ο μισθός στις 15 του μήνα δίνει ελαφρύνσεις σε όσους έχουν δεκάδες σπίτια. Ζούνε σε άλλον κόσμο» σημείωσε. 

«Οι δήθεν ενισχύσεις που δίνει κάθε φορά η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι αποσπασματικές και απέχουν παρασάγγας από την πολιτική που ακολούθησε η κυβέρνηση μας σε ευάλωτους, μικρομεσαίους, ανέργους, συνταξιούχους» συμπλήρωσε.

Καταλήγοντας ο Ευκλείδης Τσακαλώτος τόνισε «μπορεί λοιπόν οι πολιτικές της ΝΔ να αναγκάζουν τον κόσμο να κρατάει μικρό καλάθι στο σουπερμάρκετ αλλά ο κόσμος θα αναγκάσει την ΝΔ να κρατήσει μικρό καλάθι στις εκλογές. Και τότε τον κ. Πέτσα δεν θα τον σώζει ούτε η λίστα του».

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.