Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Σύζυγος Φιλιππίδη: «Είχε θρασύτητα η καταγγέλλουσα» – Τι απαντά για τον βιασμό

Μοιραστείτε το

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού και στο δικαστήριο δεν εμφανίστηκε λόγω των προβλημάτων υγείας που υποστηρίζει η πλευρά του ότι έχει με τη δίκη να παίρνει αναβολή για τις 28 Μαρτίου, έπειτα από αίτημα του συνήγορου υπεράσπισής του, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, για να μπορέσει ο ίδιος ο ηθοποιός να δώσει το «παρών» στη διαδικασία.

Διαβάστε ακόμα: Πέτρος Φιλιππίδης: «Θα τον δείτε και δεν θα το πιστεύετε, έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας» σύμφωνα με τον δικηγόρο του

Στο δικαστήριο δεν εμφανίστηκε ούτε η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου, αλλά η εκπομπή «Super Κατερίνα» παρουσίασε μέρος της κατάθεσής της για την υπόθεση βιασμού.

«Είχε θρασύτητα, δεν σεβόταν τα όρια»

«Όσον αφορά στην καταγγέλλουσα, αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση στη συμπεριφορά της, ήταν ότι είχε θρασύτητα, ότι ήταν παρορμητική, δεν σεβόταν τα όρια των άλλων και παρενέβαινε πολλές φορές στις προσωπικές συζητήσεις άλλων, χωρίς κανένα λόγο, πράγμα που δημιουργούσε στους άλλους απορία και αμηχανία. Χωρίς κανένα λόγο και απρόσκλητη, έμπαινε στα καμαρίνια των ηθοποιών με τους οποίους δεν είχε καμία σχέση με τη δικαιολογία ότι είχε έρθει για να δει τη μητέρα της.

Διαβάστε ακόμα: Πέτρος Φιλιππίδης: «Περνούσαν όλοι άσχημα δίπλα του, έχει κάνει φρικτά πράγματα που δεν μπορώ να πω»

Το 2008 η καταγγέλλουσα άρχισε να παίρνει τηλέφωνο τον σύζυγό μου… Οταν ρώτησα γιατί συνέβαινε αυτό, μου απάντησε ότι λόγω της γνωριμίας τους από τη σχολή όπου δίδασκε ο σύζυγός μου και αυτή ήταν μαθήτρια, ενδιαφερόταν γι’ αυτόν και ήθελε να δει τι κάνει. Εγώ όμως είχα καταλάβει ότι μάλλον αυτή είχε ερωτευτεί τον σύζυγό μου. Μια ηθοποιός μου είχε πει ότι είχε δει μια φορά την καταγγέλλουσα να κλαίει στις τουαλέτες και όταν τη ρώτησε τι είχε εκείνη της απάντησε αναφερόμενη στον σύζυγό μου, “εγώ τον αγαπάω και αυτός δεν μου μιλάει”.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.