Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Καταθέτουμε προτάσεις για να βοηθήσουμε στην περαιτέρω αυτογελοιοποίηση του Γεωργιάδη

Μοιραστείτε το

«Ο κ. Γεωργιάδης για ακόμα μία φορά με τις δηλώσεις του έσπασε κάθε γραφικόμετρο» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τη δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων ότι η Ελλάδα έχει τα φθηνότερα καύσιμα στην Ευρώπη, αν αφαιρεθούν οι φόροι.

«Δηλώνοντας ότι αν εξαιρέσει κανείς τους φόρους, η Ελλάδα με 2,5 ευρώ το λίτρο στη βενζίνη έχει τα φθηνότερα καύσιμα στην Ευρώπη, όχι απλά αναγνωρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει δίκιο όταν ζητά μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης μιλώντας για ακρίβεια Μητσοτάκη, αλλά κυρίως κοροϊδεύει τους πολίτες που είναι σε απόγνωση γιατί δεν βγάζουν το μήνα από λογαριασμούς, καύσιμα και σούπερ μάρκετ» τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση και προσθέτει:

«Ωστόσο, εμείς επειδή θέλουμε να βοηθήσουμε στην περαιτέρω αυτογελοιοποίηση του κ. Γεωργιάδη, καταθέτουμε προτάσεις για νέες δηλώσεις: Αν δεν είχαμε κορωνοϊό, η Ελλάδα δεν θα ήταν πρώτη σε απώλειες σε ανθρώπινες ζωές.
Αν δεν είχαμε ρεκόρ πληθωρισμού λόγω του ρεκόρ ακρίβειας στην ενέργεια, δεν θα είχαμε ακρίβεια.
Αν ο κ. Μητσοτάκης δεν είχε ιδιωτικοποιήσει τη ΔΕΗ, θα ήταν δημόσια και το ρεύμα φθηνότερο».

«Ή θα μπορούσε να περιοριστεί σε μια δήλωση μόνο: Αν δεν υπήρχε Μητσοτάκης δεν θα υπήρχαν γραφικοί υπουργοί τύπου Γεωργιάδη να προσβάλλουν τη νοημοσύνη του κόσμου» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.