Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

ΔΕΗ: Αύριο η απόφαση για την προσωρινή διαταγή μη διακοπής ρεύματος

Μοιραστείτε το

Αύριο στις 12.30 το μεσημέρι θα δημοσιεύσει το Πρωτοδικείο την απόφαση του σχετικά με την προσωρινή διαταγή, που έχουν ζητήσει με αίτημα τους καταναλωτικές ενώσεις και επαγγελματικές ομάδες ώστε να μην κόβεται το ρεύμα για όσους δεν πληρώσουν την ρήτρα αναπροσαρμογής.

Η απόφαση του δικαστηρίου θα ισχύει μέχρι τις 6 Ιουλίου ημερομηνία αναβολής της συζήτησης της πρώτης συλλογικής αγωγής καταναλωτών που αφορά την ρήτρα αναπροσαρμογής στο ρεύμα.

Στο δικαστήριο κατέθεσε ο πρόεδρος εργαζομένων ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Γ. Αδαμίδης, ο οποίος υποστήριξε ότι οι συνάδελφοι του προπηλακίζονται όταν πηγαίνουν να κόψουν το ρεύμα.

«Εντολές εκτελούν. Ανεξάρτητως τιμολογίου, ανεξάρτητως πελάτη, εάν ο καταναλωτής δεν πληρώσει το σύνολο του τιμολογίου, του κόβεται το ρεύμα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε «Λαμβάνουμε καθημερινά εντολές για διακοπή ρεύματος. 500 μόνο στην Αττική και 1.500 σε όλη τη χώρα.

Παρά τα μέτρα που λαμβάνονται, οι διακοπές ρεύματος συνεχίζονται σε καθημερινή βάση. Μπορούν να αρνηθούν ότι δεν έχουν δώσει εντολή; Είναι αστείο να μιλάμε για καταστροφή της εταιρείας μέχρι την απόφαση του δικαστηρίου, που έχει πάνω από 5,5 εκ. πελάτες».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.