Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ: Κεραυνοί υποψήφιας της ΝΔ κατά Μητσοτάκη για τα καύσιμα – Ποιους καλύπτει και γιατί δεν μειώνει τους φόρους Ι ΒΙΝΤΕΟ

Μοιραστείτε το

Υπέρ της μείωσης του ΕΦΚ στα καύσιμα και του ΦΠΑ τάχθηκε αναφανδόν για άλλη μια φορά στον ΑΝΤ1 η Μαρία Ζάγκα, πρόεδρος των βενζινοπωλών Αττικής αλλά και υποψήφια πλέον βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών με την ΝΔ.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

“Η άρνηση του κ. Μητσοτάκη να μειώσει τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στα καύσιμα έχει κάνει έξαλλους μέχρι και τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματός του.

Η κ. Μαρία Ζάγκα, υποψήφια στον Νότιο Τομέα Αθηνών με τη ΝΔ και πρόεδρος των βενζινοπωλών Αττικής, εξαπέλυσε σήμερα κεραυνούς κατά του κ. Μητσοτάκη μιλώντας για «επίσημο παρακράτος» στα καύσιμα που κερδίζει από τους υψηλούς έμμεσους φόρους. Κάλεσε μάλιστα τον κ. Μητσοτάκη να την βγάλει από τα ψηφοδέλτια, αν δεν την πιστεύει.

Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να σταματήσει να κρύβεται και οφείλει να απαντήσει.

Ποιο είναι το «παρακράτος» στα καύσιμα που κερδίζει από την πολιτική του, όπως καταγγέλλει η υποψήφιά του;

Γιατί το ανέχεται επιμένοντας να μην μειώνει τους έμμεσους φόρους;

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ έχει δεσμευτεί. Την πρώτη ημέρα της προοδευτικής κυβέρνησης με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου θα μειωθεί ο ΕΦΚ στα καύσιμα στα κατώτερα επιτρεπτά επίπεδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα μειωθεί ο ΦΠΑ στα τρόφιμα και θα μηδενιστεί σε βασικά είδη ανάγκης.

Στις 21 Μαΐου λέμε «Ως εδώ» στο παρακράτος. Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για μείωση τιμών και ανάσα στην κοινωνία”.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.