Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ για Παπαθανάση: Ομολογεί ότι πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη – Τα 3 ερωτήματα για το 1,8 εκατ.

Μοιραστείτε το

Παραμένουν τα ερωτήματα σχετικά με τον διακανονισμό πέτυχε ο Νίκος Παπαθανάσης, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία μετά την απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης σχετικά με το δάνειο των 1,8 εκατ. ευρώ.

«Ο κ. Παπαθανάσης ομολογεί ότι πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη» προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπενθυμίζοντάς ότι χιλιάδες δανειολήπτες δεν μπορούν να πετύχουν ανάλογη συμφωνία με τις τράπεζες και χάνουν τα σπίτια τους.

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «ο ίδιος ως υπουργός κομπάζει πως ήρθε σε συμβιβασμό με την τράπεζα, αφού πρώτα έχασε το δικαστήριο με την τράπεζα για δόλια μεταβίβαση της περιουσίας του. Μετά την απάντηση του πάντως, τα ερωτήματα παραμένουν:

  • Σε τι ακριβώς συμβιβασμό ήρθε με την τράπεζα και τι ποσό κατέβαλε;
  • Έγινε κούρεμα στις οφειλές του ύψους 1,8 εκατ. ευρώ;»

Καταλήγοντας, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναρωτιέται εάν «οι χιλιάδες απελπισμένοι δανειολήπτες μπορούν να έχουν τον ίδιο συμβιβασμό και μεταχείριση από τις τράπεζες η είναι μόνο για υπουργούς του κ. Μητσοτάκη;».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

«Ο κ. Παπαθανάσης ομολογεί ότι πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη. Χιλιάδες δανειολήπτες και εγγυητές χάνουν τα σπίτια τους και ο ίδιος ως υπουργός κομπάζει πως ήρθε σε συμβιβασμό με την τράπεζα, αφού πρώτα έχασε το δικαστήριο με την τράπεζα για δόλια μεταβίβαση της περιουσίας του.

Μετά την απάντηση του πάντως, τα ερωτήματα παραμένουν:

Σε τι ακριβώς συμβιβασμό ήρθε με την τράπεζα και τι ποσό κατέβαλε;

Έγινε κούρεμα στις οφειλές του ύψους 1,8 εκατ. Ευρώ;

Μπορούν άραγε οι χιλιάδες απελπισμένοι δανειολήπτες να έχουν τον ίδιο συμβιβασμό και μεταχείριση από τις τράπεζες η είναι μόνο για υπουργούς του κ. Μητσοτάκη;»

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.