Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Στέφανος Κασσελάκης: Όχι fake news, όχι Μητσοτάκης, σε θάλασσες και ακτές Ι ΒΙΝΤΕΟ

Μοιραστείτε το

Με ένα καυστικό βίντεο στο Tik Tok απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης στα ψέματα του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για τις παραλίες της χώρας.

«Μη μασάτε με τα ψέματα του πρωθυπουργού (και) στο Tik Tok. Και να θυμάστε. Όχι fake news, όχι Μητσοτάκης, σε θάλασσες και ακτές» αναφέρει με νόημα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ο οποίος παραπέμπει στο δημοσίευμα της ΑΥΓΗΣ με έντονη αντίδραση της WWF κατά της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης σημειώνει ότι «για να αποφύγει την κατακραυγή και τις βαριές ευθύνες για την κοιλάδα των Τεμπών, ο πρωθυπουργός πήγε θάλασσα

Όμως είναι έτσι όντως τα πράγματα; Δε θα σας πω τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η ίδια η WWF, το Παγκόσμιο Ταμείο για τη φύση. Η WWF λοιπόν χαρακτηρίζει τον καινούργιο νόμο “νόμο καταστροφής των ακτών” γιατί συρρικνώνει τον δημόσιο κοινόχρηστο χώρο των ακτών μας, δεν παρέχει εχέγγυα προστασίας των ευαίσθητων οικοσυστημάτων, ενώ καταργεί ακόμα και την ισχνή αδόμητη ζώνη των 30 μέτρων από την ακτή!

Μη μασάτε με τα ψέματα του πρωθυπουργού (και) στο Tik Tok Και να θυμάστε. Όχι fake news, όχι Μητσοτάκης, σε θάλασσες και ακτές».

@skasselakis Μη μασάτε με τα ψέματα του Πρωθυπουργού (και) στο tiktok. Και να θυμάστε: Όχι fake news, Όχι Μητσοτάκη, σε θάλασσες και ακτές. #fyp #fypgreece ♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.