Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Κόντρα Πλεύρη – Πολάκη: «Σε άδειασε ο Τσίπρας για τη Novartis» – «Είσαι ο βαρκάρης του Αχέροντα»

Μοιραστείτε το

Εκτός ορίων βγήκε η κατάσταση με τους Παύλο Πολάκη και Θάνο Πλεύρη να ανταλλάσσουν βαριές εκφράσεις, κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, για τον διορισμό του Παναγιώτη Αθανασίου, ως αναπληρωτή προϊσταμένου του Σώματος Επιθεώρησης και Ελέγχου των καταστημάτων κράτησης.

Ο κ. Αθανασίου ήταν πρώην οικονομικός εισαγγελέας και ο «καυγάς» άναψε όταν ο Παύλος Πολάκης με αφορμή την κατάθεση του κ. Αθανασίου στη δίκη του πρώην υπουργού Δ. Παγγελόπουλου είπε ότι σκάνδαλο Novartis υπήρχε γιατί οι προστατευόμενοι μάρτυρες χρηματοδότησαν πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες στην Ελλάδα για να καθορίσουν τις τιμές των φαρμάκων. «Ο Τσίπρας σε άδειασε. Αυτά να τα πεις στον Τσίπρα, όχι σε εμένα», παρενέβη ο Θάνος Πλεύρης.

«Έχεις άλλες ευθύνες. Μην κουνιέσαι. Αν άκουγες αυτά που σου λέγαμε θα είχαμε 20.000 λιγότερους νεκρούς», αντέδρασε ο Παύλος Πολάκης, χαρακτηρίζοντας τον πρώην υπουργό Υγείας, «βαρκάρη του Αχέροντα» και κατηγορώντας τον ότι στην πανδημία του κορονοϊου, πέθαναν 35.000 άνθρωποι ενώ είχε «παραλάβει» 13.750 νεκρούς.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.