Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Στέφανος Κασσελάκης: 29 think tanks του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκινάμε! – Λάβαμε πάνω από 3.000 αιτήσεις

«Αντί τα κομματικά γραφεία να δίνουν θέσεις για την παραγωγή πολιτικής σε έναν στενό κύκλο, το ανοίξαμε σε όλους εσάς και ανταποκριθήκατε συγκινητικά» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Μοιραστείτε το

Τη δημιουργία 29 think tanks του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προαναγγέλλει ο Στέφανος Κασσελάκης με βίντεο στα social media, τονίζοντας ότι η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή.

«Θα είναι 29 θεματικές ενότητες, 29 think tank. Θα παρουσιάσουμε τα άτομα κατηγορία ανά κατηγορία» σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και επισημαίνει ότι έχει λάβει πάρα πολλά μηνύματα σχετικά με τα think tank.

«Λάβαμε πάνω από 3.000 αιτήσεις βάσει μίας τομής που κάναμε στην ελληνική κοινωνία. Αντί τα κομματικά γραφεία να δίνουν θέσεις για την παραγωγή πολιτικής σε έναν στενό κύκλο, το ανοίξαμε σε όλους εσάς και ανταποκριθήκατε πραγματικά συγκινητικά.

Είστε πολλοί που θέλετε να προσφέρετε σε αυτόν τον τόπο, που θέλετε αυτή τη χώρα να έχει προοδευτική κυβέρνηση, που θέλετε να συνεισφέρετε στις λύσεις κοινής λογικής που έχει ανάγκη η Ελλάδα» τονίζει μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefanos Kasselakis (@skasselakis)

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.