Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Πάτσης: Κατ’ υπόδειξη Οικονόμου το δελτίο Τύπου με τίτλο «Απάντηση στις συκοφαντίες ΣΥΡΙΖΑ»

Μοιραστείτε το

Ο Ανδρέας Πάτσης δεν ομολόγησε σήμερα μόνο ότι η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνώριζαν για τις δραστηριότητές του από το 2019, ομολόγησε επίσης ότι το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο ίδιος το πρωί της Τρίτης – πριν τη διαγραφή του από την ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας – ήταν κατ’ υπόδειξη του Γιάννη Οικονόμου.

Διαβάστε ακόμα: Σκάνδαλο Πάτση: «Ολη η Ελλάδα ήξερε τι έκανα» – Η διαγραφή με εντολή Μητσοτάκη, τα 4,3 εκατομμύρια ευρώ και η οργή ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ και στον Άρη Πορτοσάλτε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής αποκάλυψε ότι το δελτίο Τύπου με τίτλο «Απάντηση στις συκοφαντίες ΣΥΡΙΖΑ» ήταν αποτέλεσμα συνεννόησης με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

«Όταν λοιπόν το Σάββατο την Κυριακή δημιουργήθηκε το θέμα ο κ. Οικονόμου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με κάλεσε και μου είπε πρέπει να βγάλω ένα Δελτίο Τύπου. Έστειλα το Δελτίο Τύπου τη Δευτέρα το βράδυ, την Τρίτη το πρωί γίνανε κάποιες διορθώσεις καθ’ υπόδειξίν του και μου δόθηκε η εντολή να βγάλω το Δελτίο Τύπου όπου θα αναφέρομαι και στο θέμα της εισπρακτικής το 2010, που έχει κλείσει το 2019 – που δεν ήταν εισπρακτική – αλλά εν πάση περίπτωση και για το θέμα του Πλάτωνα που έχει σταματήσει εδώ και πόσα χρόνια».

Υπενθυμίζουμε ότι στο εν λόγω δελτίο Τύπου ο κ. Πάτσης όχι μόνο δεν παραδέχθηκε την παρανομία του, αλλά βγήκε και «απέναντι». «Τις τελευταίες μέρες, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π. Πολάκης έχει επιδοθεί σε ένα κρεσέντο ύβρεων και συκοφαντιών σε βάρος μου, ότι δήθεν είμαι ιδιοκτήτης εισπρακτικής εταιρίας και ότι μέσω εταιρίας συμφερόντων μου αγοράζω κόκκινα δάνεια από Τράπεζες στο 1/25 της αξίας τους», ανέφερε το σχετικό δελτίο Τύπου, σημειώνοντας μάλιστα ότι προτίθεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη. «Ο κ. Πολάκης με μισές αλήθειες που ισοδυναμούν με ένα μεγάλο ψέμα προσπάθησε ανεπιτυχώς για μια ακόμα φορά να μειώσει την επαγγελματική και επιχειρηματική μου διαδρομή και να πλήξει την πολιτική μου αξιοπρέπεια και προσωπικότητα. Η οδός της δικαιοσύνης είναι μονόδρομος».

patsis DELTIO TUPOU

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.