Πατέρας Στέφανου Κασσελάκη: «Έχω μεγάλη πίστη στη νίκη του γιου μου»
«Είναι ικανός και αφουγκράζεται την κοινωνία» είπε ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη για τον γιο του.

Μοιραστείτε το
Ο Θεόδωρος Κασσελάκης, πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη που είναι υποψήφιος πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., είπε την Τρίτη (19/09) πως «έχει μεγάλη πίστη στη νίκη του γιου του» στις εσωκομματικές εκλογές.
Συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις του στο MEGA, ο Θεόδωρος Κασσελάκης είπε: «Έχω μεγάλη πίστη στη νίκη του Στέφανου. […] Είναι μαθημένος στις extreme καταστάσεις και θα τα ξεπεράσει όλα και θα τα πάει πάρα πολύ καλά. Πάντα του λέω για την ελπίδα και μου λέει “η ελπίδα μαζί με τον κόσμο”. Είναι εξαιρετικός, εργατικός, έντιμος, ηθικός και σκέπτεται μαζί με τον κόσμο να προχωρήσει για το καλό της κοινωνίας. Οι σχέσεις μας οι οικογενειακές είναι εξαιρετικές».
Ακόμα, ο ίδιος πρόσθεσε: «Είναι ικανός και αφουγκράζεται την κοινωνία και δουλεύει και μαζί με την κοινωνία, συνεργάζεται με την κοινωνία και από εκεί αντλεί δύναμη και προοπτική και προχωρά και έτσι θα προχωρήσει. Τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά για μια ισχυρή και καλή αντιπολίτευση, για μια ανανέωση και μία δημοκρατία, η οποία θα βοηθήσει τον κόσμο. Οι ψήφοι συμβολίζουν την ελπίδα και έχει επανειλημμένως πει ότι η ελπίδα είναι μαζί με τον λαό».
Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, ο κ. Κασσελάκης σημείωσε για τον γιο του, Στέφανο, το εξής: «Είναι εξαιρετικός, τον έχω δει και στο εξωτερικό και την Ελλάδα, είναι δουλευταράς, είναι έντιμος, έχει ήθος, σεβασμό στον πολίτη και νομίζω ότι θα προχωρήσει πάρα πολύ καλά και λέει πάντα την αλήθεια. […] Πιστεύει πάρα πολύ στις συνεργασίες και τους ανθρώπινους παράγοντες. Τον έχω δει και σε πολλές δουλειές, πιστεύει στις συνεργασίες. Πάντα ο Στέφανος ενδιαφερόταν για την πολιτική, από μικρό παιδί. Νομίζω ότι τελικά η κατεύθυνσή του είναι σωστή και κάνει τα πάντα για ανανέωση, για πολύ καλά αποτελέσματα και θα δουλέψει για τον λαό και με τον λαό».
Αναφορικά με τις περιπέτειες του ιδίου με τη Δικαιοσύνη, ο Θεόδωρος Κασσελάκης τόνισε: «Δικαιωθήκαμε, όλο το θέμα έχει αναπτυχθεί πάρα πολύ σωστά από τον δικηγόρο μου στον κ. Ευαγγελάτο. Επίσης, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έχει κάνει διεξοδική και πάρα πολύ καλή δουλειά από τότε και τον ευχαριστώ πολύ, και να ξέρετε ότι η Δικαιοσύνη είναι αποκούμπι στον ελληνικό λαό. Ο λαός πιστεύει στη Δικαιοσύνη».
Ο Θεόδωρος Κασσελάκης μίλησε τόσο για τον σύντροφο του γιου του όσο και για τις προοπτικές του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. την επομένη των εσωκομματικών εκλογών, δηλώνοντας το εξής: «Ο άνθρωπός του είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, εμείς έχουμε σεβασμό στις σχέσεις των ανθρώπων και μπράβο τους. […] Ο Στέφανος μιλάει 6 ξένες γλώσσες απταίστως, έχει τρομερή επικοινωνία, έχει ταξιδεύσει παγκοσμίως και έχει πάρα πολύ καλά αποτελέσματα φέρει στην κοινωνία του δίνω συγχαρητήρια. Το πρώτο πράγμα που μου είπε είναι ότι θα κερδίσει τον Μητσοτάκη. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μεγάλη ιστορία, νομίζω ότι θα προχωρήσει πολύ καλά. Ο Αλέξης ο Τσίπρας, ο Στέφανος και αξιόλογα στελέχη δουλεύουν προς αυτήν την κατεύθυνση όλα θα πάνε καλά».
Σχετικά Άρθρα
Δείτε Επίσης
Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.