Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Λεωφορεία: «Χειρόφρενο» την Πέμπτη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Πώς θα κινηθούν τα δρομολόγια

Με στάσεις εργασίας συμμετέχουν στην πανελλαδική 24ωρη απεργία της Πέμπτης οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΑ και του ΟΑΣΘ - Αναλυτικά οι ώρες

Μοιραστείτε το

Φρένο στα λεωφορεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη την Πέμπτη, αφού οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΑ και του ΟΑΣΘ θα συμμετέχουν με στάσεις εργασίας στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ.

Στην Αθήνα

Το Συνδικάτο Εργαζομένων του ΟΑΣΑ ανακοίνωσε την συμμετοχή στην 24ωρη απεργία του Εργατικού Κέντρου Αθηνών την Πέμπτη με στάση εργασίας.

Ειδικότερα, τα λεωφορεία θα κινούνται μεταξύ 9:00 – 21:00 λόγω στάσεων εργασίας από την έναρξη της βάρδιας (5.00 π.μ.) ως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας (00:00).

Η πλήρης αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται μετά τις 10:00 π.μ. ενώ τα τελευταία δρομολόγια αναμένεται να αναχωρήσουν από τις αφετηρίες από τις 20:00.

Κανονικά αναμένεται να κινούνται τα Λεωφορεία στις γραμμές οι οποίες έχουν ανατεθεί στα ΚΤΕΛ.

Το Συνδικάτο Εργαζομένων του ΟΑΣΑ διεκδικεί: απόσυρση του εργασιακού νομοσχεδίου, ασφάλεια εργαζόμενων και επιβατών, αναγνώριση προϋπηρεσίας νεοπροσλαμβανόμενων, προσλήψεις προσωπικού – ανανέωση στόλου.

Στη Θεσσαλονίκη

Στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας, «φρένο» θα μπει και στα λεωφορεία της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το Σωματείο Εργαζομένων του ΟΑΣΘ, τα λεωφορεία δεν θα πραγματοποιούν δρομολόγια από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8:00 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

«Εκφράζουμε την αντίθεσή μας στην πρόθεση της Κυβέρνησης για ψήφιση ενός ακόμη αντεργατικού νόμου και την επιστροφή στον εργασιακό μεσαίωνα» σημειώνει το Σωματείο.

Η ανακοίνωση

Οι εργαζόμενοι στον Ο.Α.Σ.Θ. συμμετέχουμε στην απεργία που προκήρυξε η Ομοσπονδία  Μεταφορών Ελλάδος με

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την ΠΕΜΠΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΒΑΡΔΙΑΣ ΕΩΣ 08:00 ΚΑΙ

ΑΠΟ 21: 00 EΩΣ ΤΗΝ ΛΗΞΗ  ΤΗΣ ΒΑΡΔΙΑΣ

Εκφράζουμε την αντίθεσή μας στην πρόθεση της Κυβέρνησης για  ψήφιση ενός ακόμη αντεργατικού νόμου και την επιστροφή στον εργασιακό μεσαίωνα.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.