Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

«Έστω και με καθυστέρηση ενός γύρου» debate Δούκα – Μπακογιάννη για τον Δήμο Αθηναίων

Μοιραστείτε το

O Κώστας Μπακογιάννης ενημέρωσε με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι έστειλε στον πρόεδρο της ΕΡΤ, Κωνσταντίνο Ζούλα επιστολή στην οποία ζητάει τη διεξαγωγή debate με τον αντίπαλο του στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών για τον Δήμο Αθηναίων, Χάρη Δούκα. Από την πλευρά του ο κ. Δούκας εκφράζει την ικανοποίησή του που ο κ. Μπακογιάννης αποδέχθηκε την πρόταση για διεξαγωγή τηλεμαχίας, «έστω και με καθυστέρηση ενός γύρου», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

 

Συγκεκριμένα, Κώστας Μπακογιάννης  ανέφερε ότι «Με επιστολή μου ζήτησα από τον πρόεδρο της ΕΡΤ κ. Κωνσταντίνο Ζούλα την οργάνωση debate με τον κ. Δούκα ενόψει των επαναληπτικών εκλογών της Κυριακής στο Δήμο Αθηναίων. Ζήτησα οι κανόνες να μην είναι ασφυκτικοί όπως στις εθνικές εκλογές».

Και πρόσθεσε: «Είμαστε άλλωστε μόνο δυο και στην αυτοδιοίκηση έχουμε μάθει να συνεργαζόμαστε ακόμα και διαφωνώντας».

 

Υπενθυμίζεται ότι στις εκλογές της Κυριακής (8/10) στον Δήμο Αθηναίων, με ποσοστό συμμετοχής μόλις στο 32,32%, ο Κώστας Μπακογιάννης συγκέντρωσε 41,35% και θα διεκδικήσει, ενώ Χάρη Δούκα συγκέντρωσε ποσοστό 14,20%. Τρίτος στη σειρά ήρθε ο Κώστας Ζαχαριάδης με ποσοστό 13,36% ο οποίος δήλωσε στήριξη για τον δεύτερο γύρο στον Χάρη Δούκα.

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.