Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2022
03
15
00

Ελληνικό Watergate: Στην ΠτΔ σήμερα ο Νίκος Ανδρουλάκης

Μοιραστείτε το

Συνάντηση θα έχουν σήμερα Τετάρτη (21/9) ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο προκειμένου να συζητήσουν για το σκάνδαλο των υποκλοπών, μετά από πρωτοβουλία που, σύμφωνα με πληροφορίες, πήρε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Η συνάντηση «έκλεισε» μετά την πρωτοβουλία του Νίκου Ανδρουλάκη και με δεδομένο ότι η κ. Σακελλαροπούλου έχει επιλέξει να μην τον ενημερώσει μέχρι στιγμής σχετικά με το σκάνδαλο υποκλοπών.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία είχε προαναγγελθεί προηγουμένως στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την περασμένη Πέμπτη από τη ΔΕΘ 2022.

«Θα πάρω την πρωτοβουλία να συναντήσω το επόμενο διάστημα την Πρόεδρο της Δημοκρατίας», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε πως δεν προτίθεται να δεχθεί κανέναν αντισυνταγματικό μυθριδατισμό. «Ξέρετε και ως Δικαστής η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει περισσότερο βαρύτητα, όπως και άλλοι άνθρωποι συνταγματολόγοι, διότι δεν μπορούμε να δεχτούμε έναν αντισυνταγματικό μιθριδατισμό στη χώρα. Δεν μπορεί να γίνει ανεκτός ένας αντισυνταγματικός μιθριδατισμός, ο οποίος κάνει το Σύνταγμα να βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα σε τόσο σοβαρά θέματα που αφορούν τη διάκριση εξουσιών και τα ανθρώπινα δικαιώματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ανδρουλάκης σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν είναι ικανοποιημένος από την αντίδραση της Προέδρου της Δημοκρατίας σχετικά με το ζήτημα της παρακολούθησής του.

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.