Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Eφη Αχτσιόγλου: Η Μενδώνη επιδεικνύει την απόσταση που τη χωρίζει από τον πολιτισμό και τους ανθρώπους του

«Παίρνει -φαίνεται- τη ρεβάνς για τους αγώνες των Ελλήνων Αρχαιολόγων ενάντια στην καταστροφή και το τσιμέντωμα της αρχαίας μας κληρονομιάς»

Μοιραστείτε το

«Ηυπουργός Πολιτισμού ανατρέπει μετά από δεκαετίες τη σχετική απόφαση της Μελίνας Μερκούρη, επιδεικνύοντας την απόσταση που τη χωρίζει από τον πολιτισμό και τους ανθρώπους του», σημειώνει με νόημα η υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Εφη Αχτσιόγλου.

Ερμηνεύοντας τη στάση της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη αναφέρει χαρακτηριστικά «Παίρνει -φαίνεται- τη ρεβάνς για τους αγώνες των Ελλήνων Αρχαιολόγων ενάντια στην καταστροφή και το τσιμέντωμα της αρχαίας μας κληρονομιάς, ενάντια στην ανακύκλωση του διεφθαρμένου κατεστημένου και ενάντια στη διάλυση των φορέων του πολιτισμού και την άλωσή τους από το σύστημα που τη στηρίζει».

«Στεκόμαστε δίπλα στους Αρχαιολόγους μας σε όλους τους αγώνες τους. Αυτό ακριβώς θα κάνουμε και τώρα», επισημαίνει μεταξύ άλλων.

Η ανάρτηση της Εφης Αχτσιόγλου

Με μια άκρως προσχηματική και αβάσιμη δικαιολογία η κυρία Λίνα Μενδώνη αποφάσισε την έξωση του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων από το ιστορικό κτήριο που στεγαζόταν στην Ερμού.

Η υπουργός Πολιτισμού ανατρέπει μετά από δεκαετίες τη σχετική απόφαση της Μελίνας Μερκούρη, επιδεικνύοντας την απόσταση που τη χωρίζει από τον πολιτισμό και τους ανθρώπους του.

Παίρνει -φαίνεται- τη ρεβάνς για τους αγώνες των Ελλήνων Αρχαιολόγων ενάντια στην καταστροφή και το τσιμέντωμα της αρχαίας μας κληρονομιάς, ενάντια στην ανακύκλωση του διεφθαρμένου κατεστημένου και ενάντια στη διάλυση των φορέων του πολιτισμού και την άλωσή τους από το σύστημα που τη στηρίζει.

Στεκόμαστε δίπλα στους Αρχαιολόγους μας σε όλους τους αγώνες τους. Αυτό ακριβώς θα κάνουμε και τώρα.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.