Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Έφη Αχτσιόγλου: «Μπορούμε από Δευτέρα να προχωρήσουμε όλοι μαζί»

«Είμαι στρατιώτης για τις αρχές και τις αξίες της παράταξης» σημείωσε η Έφη Αχτσιόγλου.

Μοιραστείτε το

Στιγμές χαλάρωσης, το Σάββατο (23/09), για την υποψήφια πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Έφη Αχτσιόγλου, η οποία τόνισε πως «μπορούμε από Δευτέρα να προχωρήσουμε όλοι μαζί».

Ειδικότερα, η κ. Αχτσιόγλου μίλησε στους δημοσιογράφους που τη συνάντησαν και υπογράμμισε το εξής: «Σήμερα είναι ημέρα ξεκούρασης, έχει τη βόλτα με το παιδί, τις υποχρεώσεις της μάνας τις κανονικές, τις ωραίες».

Σε ερώτηση για τις αυριανές εκλογές δήλωσε αισιόδοξη ότι μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι, η ίδια απάντησε: «Σημασία έχει να είναι δυνατή η παράταξη και να είμαστε αποτελεσματικοί». Πρόσθεσε ότι «υπήρξε ένταση το προηγούμενο διάστημα», αλλά εκτίμησε ότι «μπορούμε από Δευτέρα να προχωρήσουμε όλοι μαζί». Η Έφη Αχτσιόγλου, στη συνέχεια, υπογράμμισε το εξής: «Σε ό,τι με αφορά, έχω δείξει μια εμπειρία και διάθεση ενότητας και πολιτικό περιεχόμενο, αλλά στο τέλος της ημέρας οι πολίτες θα αποφασίσουν».

ADVERTISEMENT
Ακόμη, η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ανέφερε ότι οι ψηφοφόροι δεν είναι σε διάθεση πόλωσης, παραδέχτηκε ότι είναι μια δύσκολη περίοδος για τον ΣΥΡΙΖΑ, «αλλά θα το βρούμε από τη Δευτέρα» όπως είπε χαρακτηριστικά. «Θα αξιοποιήσω όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, είμαι στρατιώτης για τις αρχές και τις αξίες της παράταξης» σημείωσε επίσης η κ. Αχτσιόγλου.

Σε ερώτηση αν τα καταφέρνει με τις υποχρεώσεις της μητρότητας, η κ. Αχτσιόγλου απάντησε: «Δεν τα πήγα τόσο καλά με τις υποχρεώσεις, αλλά θα το ισορροπήσω καλύτερα από Δευτέρα».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.