Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Αποστολάκης: «Θα πρέπει να συμπεριφερθεί ανάλογα», λέει για το αν θα πάει στρατό ο Κασσελάκης

Η απάντηση του Ευάγγελου Αποστολάκη για το αν θα καταταγεί ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Μοιραστείτε το

Το θέμα της θητείας για την Ελλάδα είναι πολύ σημαντικό. Οι Ένοπλες Δυνάμεις ποντάρουν πάρα πολύ στη θητεία». Αυτό, τόνισε, μεταξύ άλλων, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ, ο ένας εκ των στενότερων συνεργατών του Στέφανου Κασσελάκη, Ευάγγελος Αποστολάκης και σημείωσε πως η προσπάθεια είναι να είναι όσο γίνεται περισσότερο αποδοτική και αποτελεσματική η θητεία στο στρατό.

Στην ερώτηση αν έχει πάει στο στρατό ο κ. Κασσελάκης, ο Ευάγγελος Αποστολάκης είπε πως ήταν στο εξωτερικό, ακολούθησε τη διαδικασία αυτή που του δίνει ο νόμος και τώρα τι θα κάνει από εδώ και μετά είναι μια άλλη υπόθεση.

Στην επισήμανση του δημοσιογράφου ότι αν παραμείνει ο κ. Κασσελάκης στη χώρα για έξι μήνες εκ των πραγμάτων θα κληθεί να πάει στρατό, ο πρών υπουργός Άμυνας απάντησε: «Δεν το ξέρω. Αν είναι έτσι, θα πρέπει να συμπεριφερθεί κι ανάλογα».

Επιχειρώντας να δικαιολογήσει τα φραστικά του ολισθήματα, ο κ. Αποστολάκης είπε πως τα ελληνικά του κ. Κασσελάκη είναι τέτοια που ενδεχομένως να μην βρήκε την κατάλληλη λέξη, ότι υπήρχε η στιγμή της έντασης της συνέντευξης. Δεν είναι ένδειξη πόσο ξέρει τα εθνικά θέματα, πρόσθεσε.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.