Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Δημήτρης Τζανακόπουλος: Καθήκον όλων μας να σταματήσουμε τα εγκλήματα του παρακράτους Μητσοτάκη

Μοιραστείτε το

Για μνημείο θράσους και αμετροέπειας κάνει λόγο ο Δημήτρης Τζανακόπουλος αναφορικά με την ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπρόσωπου Γιάννη Οικονόμου που καταφέρεται κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορώντας το για παραθεσμικότητα και εκτροπή, με αφορμή την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μετά την αποκάλυψη του Euractiv ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον Γιώργο Κύρτσο και τον Τάσο Τέλλογλου.

Σε υψηλούς τόνους ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ συνεχίζει τονίζοντας ότι «Πλέον το νόημα των λέξεων έχει παραμορφωθεί σε σημείο μη αναγνώρισης, οι θεσμοί έχουν καταρρακωθεί, οι δικαιοκρατικές λειτουργίες έχουν καταργηθεί, οι κρατικοί μηχανισμοί έχουν μετατραπεί σε εκτελεστικούς βραχίονες των κυβερνητικών εγκλημάτων όπως ακριβώς συμβαίνει σε όλα τα ολοκληρωτικά καθεστώτα».

«Η υπεράσπιση της δημοκρατίας είναι τώρα πια καθήκον όλων μας για να σταματήσουμε τα εγκλήματα του παρακράτους Μητσοτάκη. Για να λάβουν οι καταχραστές της εξουσίας την απάντηση που τους αρμόζει», καταλήγει ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημήτρη Τζανακόπουλου

Με μια ανακοίνωση μνημείο θράσους και αμετροέπειας ο εκπρόσωπος του Μητσοτακικού ολοκληρωτισμού τολμάει να μιλάει για θεσμούς, νομούς κανόνες και δικαιοσύνη και να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για παραθεσμικότητα(sic) και εκτροπή. Πλέον το νόημα των λέξεων έχει παραμορφωθεί σε σημείο μη αναγνώρισης, οι θεσμοί έχουν καταρρακωθεί, οι δικαιοκρατικές λειτουργίες έχουν καταργηθεί, οι κρατικοί μηχανισμοί έχουν μετατραπεί σε εκτελεστικούς βραχίονες των κυβερνητικών εγκλημάτων όπως ακριβώς συμβαίνει σε όλα τα ολοκληρωτικά καθεστώτα. Η υπεράσπιση της δημοκρατίας είναι τώρα πια καθήκον όλων μας για να σταματήσουμε τα εγκλήματα του παρακράτους Μητσοτάκη. Για να λάβουν οι καταχραστές της εξουσίας την απάντηση που τους αρμόζει.

Τι είχε πει ο Γιάννης Οικονόμου
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξαπέλυσε χυδαία επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, χωρίς να κάνει αναφορά στο θέμα των νέων θυμάτων των παρακολουθήσεων από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ο Γιάννης Οικονόμου κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ότι προσπαθεί να παρέμβει στη Δικαιοσύνη και ισχυρίστηκε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση είναι «νοσταλγός του ολοκληρωτισμού».

Κατά τα άλλα αναφέρει αόριστα ότι «η αλήθεια θα λάμψει και οι όποιες ευθύνες θα αποδοθούν δικαίως μόνο εάν τηρηθούν ευλαβικά οι νόμιμες διαδικασίες».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.