Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

«Τετ α τετ» Τσίπρα – Ανδρουλάκη στην Χιλλ κατά την αποφοίτηση των γιών τους –

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Ανδρουλάκης συνομίλησαν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην Χίλλ.

Μοιραστείτε το

Μακρά συνομιλία είχαν χτες το απόγευμα ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Ανδρουλάκης στην εκδήλωση αποφοίτησης των γιων τους από το ιστορικό σχολείο της Πλάκας, την Χίλλ που λειτουργεί από το 1831.

Επί έξι χρόνια ο Ορφέας-Ερνέστο Τσίπρας και ο Μαρίνος Ανδρουλάκης ήταν συμμαθητές στο ίδιο σχολείο.

Χτες κατά την αποφοίτηση των παιδιών όταν συναντήθηκαν ο Αλέξης με τον Νίκο κατευθύνθηκαν σε μια άκρη όπου συνομιλούσαν για αρκετή ώρα και εν συνέχεια κάθισαν μαζί στο ίδιο τραπέζι συνεχίζοντας την κουβέντα τους πέριξ των μετεκλογικών εξελίξεων στην κεντροαριστερά.

Σύμφωνα πληροφορίες η συνομιλία μεταξύ των δυο πολιτικών ήταν επικεντρωμένη στην ανταρσία που πριν λίγες ώρες είχε εκδηλωθεί στο ΠΑΣΟΚ αμφισβητώντας τον ίδιο τον Πρόεδρο Ανδρουλάκη.

Ο Τσίπρας – σύμφωνα με την πηγή μας- έδινε συμβουλές στον Ανδρουλάκη για το πως κατά την γνώμη του πρέπει να αντιδράσει μπροστά στο κύμα αμφισβήτησης που μόλις είχε εκδηλωθεί κατά του προσώπου του. Η κουβέντα τους πήγε και στην εκδήλωση της Δευτέρας, την Διεθνή Διάσκεψη για την Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη όπου είναι προσκαλεσμένος ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο Προέδρος του ΠΑΣΟΚ αφού παρακολούθησε τον γιο του στο ποδόσφαιρο και αφού συνομίλησε επαρκώς με τον Αλέξη Τσίπρα αποχώρησε νωρίτερα λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.