Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Τα πρόσωπα που συμβολίζουν την ήττα της ΝΔ στον β’ γύρο

Μοιραστείτε το

Κύριε Πρόεδρε της Διακυβέρνησης,

Τα πρόσωπα που συμβολίζουν την ήττα της ΝΔ στον β’ γύρο είναι ο Κώστας Μπακογιάννης που είναι και ο μεγάλος ηττημένος, ο Κώστας Αγοραστός, αλλά και οι Αυγενάκης και Γεωργιάδης.
Οι δυο τελευταίοι δεν ήταν υποψήφιοι για να ηττηθούν, αλλά ήταν οι άνθρωποι που στήριξαν τον πολιτικό εκβιασμό προς ψηφοφόρους και στη Θεσσαλία και στο Λεκανοπέδιο. Και τελικά ήταν οι δύο άνθρωποι οι οποίοι είπαν το απαράδεκτο, ότι οι ψηφοφόροι πρέπει να επιλέξουν τους εκλεκτούς της ΝΔ αν θέλουν να δουν στήριξη στην περιφέρειά τους ή στο Δήμο τους.
Ο Κώστας Αγοραστός (για να πούμε και του στραβού το δίκαιο) δεν υπέστη τεράστια ήττα. Θα μπορούσε να χάσει μετά από 13 χρόνια και χωρίς τις δυο θεομηνίες. Όμως ακριβώς επειδή δεν φάνηκε να κάνει κάτι ουσιαστικό μετά τον «Ιανό» (Ιανουάριος 2021).
Όμως όλα αυτά είχαν πάνω απ’ όλα τη δική σας σφραγίδα, γιατί εσείς το ξεκινήσατε λέγοντας ότι πρέπει να εκλεγούν οι εκλεκτοί σας περιφερειάρχες και δήμαρχοι ώστε να υπάρχει σωστή συνεργασία και να γίνουν όλα σύμφωνα με τα όσα εσείς προγραμματίζετε.
Άρα η πρώτη ευθύνη ανήκει σε σας. Οι συνήθεις «ύποπτοι», Γεωργιάδης κ.ά., έτρεξαν να γίνουν βασιλικότεροι του βασιλέως και είπαν τα ίδια και περισσότερα ακόμα από εσάς. Το αποτέλεσμα έδειξε ότι οι εκβιασμοί ενίοτε δεν γίνονται αποδεκτοί.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.