Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ο Κώστας Αγοραστός αποκάλυψε τις ευθύνες της κυβέρνησης για την καθυστέρηση των αντιπλημμυρικών έργων στη Θεσσαλία

Μοιραστείτε το

Κύριε Πρόεδρε της διακυβέρνησης,

Ο Κώστας Αγοραστός αποκάλυψε τις ευθύνες της κυβέρνησης για την καθυστέρηση των αντιπλημμυρικών έργων στη Θεσσαλία.

Είπε όμως ότι το πρόβλημα θα συνεχιστεί. «Πρόβλημα χρηματοδότησης θα υπάρξει στο μέλλον». Και συνέχισε λέγοντας ότι εδώ και 30 ημέρες δεν έχουν πληρωθεί οι εταιρείες που δουλεύουν τα μηχανήματα. «Μας έχει δώσει χρηματοδότηση η κυβέρνηση 14 εκατομμύρια αλλά δεν ξέρουμε εάν θα φτάσουν γιατί η καταστροφή είναι πολύ μεγάλη» είπε ο απερχόμενος περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Η απάντηση που έδωσε, ότι θα υπάρξει πρόβλημα χρηματοδότησης στο μέλλον, γεννά ένα κεντρικό ερώτημα. Τρομοκρατεί ή ξέρει ότι θα σαμποτάρουν τον Δημήτρη Κουρέτα;

Και αυτό γιατί, ή ο απερχόμενος γαλάζιος περιφερειάρχης επιμένει ακόμα και μετά την επική ήττα του να παραπληροφορεί και να τρομοκρατεί τους πολίτες της Θεσσαλίας, πιστός ακόμα και μετά τις εκλογές στην απαράδεκτη γραμμή Αυγενάκη που δήλωσε προ των εκλογών ότι τα έργα αποκατάστασης θα απειληθούν εάν κερδίσει τις εκλογές ο Κουρέτας.

Το γεγονός ουσιαστικά επιβεβαίωσε ο αρμόδιος υπουργός και στη Βουλή, λέγοντας ότι υπάρχει θέμα με την αξιολόγηση και την πορεία της χρηματοδότησης.

Ο απερχόμενος περιφερειάρχης, φυσικά υποστηρίζει ότι ο Δημήτρης Κουρέτας και ο πρόεδρος της κοινότητας Βλοχού, Γιάννης Κούκας, είναι ψεύτες γιατί κατήγγειλαν ότι τα έργα στα αναχώματα ξεκίνησαν λίγες ημέρες πριν από τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και σταμάτησαν την επομένη της ήττας του.

Το ερώτημα είναι, αν όλα όσα είπατε στον κ. Κουρετά προσωπικά, ισχύουν.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.