Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

MasterChef: Απαιτητική δοκιμασία με τον Γιάννο να κάνει «παιχνίδι»

Μοιραστείτε το

. Το μαγειρικό ζητούμενο της ομαδικής αφορούσε τέσσερα πιάτα με ιταλικό χαρακτήρα από κάθε ομάδα, μια bruschetta με βάση τη δική τους focaccia, ένα γεμιστό ζυμαρικό cappelleti, κυρίως πιάτο με πρωταγωνιστή τα gnocchi και γλυκό με βασικό θέμα τα cannoli.

Όπως ανακοίνωσαν οι κριτές, οι αρχηγοί της δοκιμασίας ήταν ο Γιάννος και η Ελισάβετ. O Γιάννος είχε κερδίσει στη δοκιμασία γευσιγνωσίας, όχι μόνο την κάρτα ασυλίας αλλά και τα πλεονεκτήματα αυτής της Ομαδικής Δοκιμασίας και μπορούσε να διαλέξει το χρώμα της ομάδας του, διάλεξε το κόκκινο, ενώ θα είχαν και το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Ο Γιάννος είχε επίσης το πλεονέκτημα να διαλέξει όλους τους παίκτες της ομάδας του και η Ελισάβετ πήρε όσους περίσσεψαν. Ωστόσο ο Γιάννος έκανε μια επιλογή που ξάφνιασε τους πάντες καθώς κανείς δεν περίμενε πως θα διαλέξει τον Νικήτα Μπατσικούρα με τον οποίο δεν έχουν ιδιαίτερα καλές σχέσεις.

«Έχω έρθει σε διαφωνία με τον Νικήτα αλλά επειδή είναι καλός παίκτης θα τον πάρω στην ομάδα μου», είπε ο Γιάννος στο MasterChef.

Από την άλλη, η Ελισάβετ έμεινε άφωνη με την επιλογή αυτή: «Σοκαρίστηκα. Πήρε τον Νικήτα με τον οποίο δεν είναι καθόλου κοντά. Θέλει ξεκάθαρα τη νίκη. Εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Θα παλέψω με ότι όπλα έχω στα χέρια μου».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.