Την τελευταία τους μάχη για την τηλεθέαση στην πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου έδωσαν χθες ο Νίκος Μάνεσης και η Σίσσυ Χρηστίδου. Οι δύο εκπομπές κονταροχτυπήθηκαν στα ίσα και έκλεισαν πάρα πολύ κοντά.
Στο δυναμικό κοινό, η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» σημείωσε μέσο όρο 14,6%, το «Χαμογέλα και Πάλι» 14% και οι Δεκατιανοί 12,1%.
Όσον αφορά το γενικό σύνολο, η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» είχε μέσο όρο 17%, το «Χαμογέλα και Πάλι» 15,6% και οι Δεκατιανοί επίσης 15,6%.
Η τηλεθέαση
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ
Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση – 14,6%
Χαμογέλα και πάλι – 14%
Δεκατιανοί – 12,1%
ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση – 17%
Χαμογέλα και πάλι – 15,6%
Δεκατιανοί – 15,6%
*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.