Gerard no me deja decir estas cosas públicamente. Pero solo el con su heroísmo puede jugar así pasando por encima de cualquier lesión o dolor y dar siempre lo mejor. No es porque sea mi marido, pero es el mejor central del mundo mundial.
¡He dicho! pic.twitter.com/mYrvqs3EMa— Shakira (@shakira) March 20, 2022
Σακίρα για Πικέ: “Όχι επειδή είναι σύζυγός μου, αλλά είναι ο καλύτερος αμυντικός στον κόσμο”

Μετά από πέντε σερί ήττες από την Ρεάλ στην La Liga η Μπαρτσελόνα έβαλε φρένο σε αυτό το αρνητικό σερί και μάλιστα το έκανε με τον πλέον πειστικό και εντυπωσιακό τρόπο, διαλύοντας με 4-0 τους μερένγκες στο Μπερναμπέου το βράδυ της Κυριακής στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής και στέλνοντας μήνυμα πως ετοιμάζεται σιγά σιγά για να επανέλθει στο υψηλότερο επίπεδο όπου θα διεκδικεί τίτλους σε Ισπανία και Ευρώπη.
“Επιστρέψαμε” ήταν το μήνυμα του Ζεράρ Πικέ μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter θέλοντας να δώσει το στίγμα, ωστόσο εκείνη που έκλεψε την παράσταση περισσότερο και από τον Καταλανό αμυντικό, ήταν η σύντροφός του Σακίρα, μέσω της αποθεωτικής ανάρτησης για εκείνον.
“Ο Ζεράρ δεν μου επιτρέπει να λέω τέτοια πράγματα δημόσια. Όμως μόνο εκείνος με τον ηρωισμό του μπορεί να παίζει έτσι, ξεπερνώντας κάθε τραυματισμό και δίνοντας πάντα το μάξιμουμ.
Δεν είναι επειδή είναι σύζυγός μου, αλλά είναι ο καλύτερος κεντρικός αμυντικός στον κόσμο. Το είπα!”, ήταν το σχόλιο της διάσημης Κολομβιανής τραγουδίστριας και συντρόφου του Πικέ μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης