Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2026

Μαρία Μπεκατώρου: «Θα ήθελα να μου δοθεί η ευκαιρία να μπορέσω πάλι να τρέξω σε ένα μεγάλο πλατό»

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Non Stop» και στη Μαρία Αντωνά μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου, αναφερόμενη στη μακρόχρονη φιλία της με τον Γιώργο Μαζωνάκη, στις αναμνήσεις που τους συνέδεαν, αλλά και στη δύσκολη περίοδο μετά τον θάνατο του τραγουδιστή. Η παρουσιάστρια μίλησε με συγκίνηση για την πρώτη γνωριμία τους, την τελευταία φορά που συναντήθηκαν και την παρουσία της στην αγρυπνία, ενώ παράλληλα αποκάλυψε τι θα ήθελε να κάνει στο επόμενο βήμα της στην τηλεόραση.

Η γνωριμία της Μαρίας Μπεκατώρου με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Η Μαρία Μπεκατώρου γύρισε τον χρόνο πίσω στο 1995, όταν γνώρισε για πρώτη φορά τον Γιώργο Μαζωνάκη. Όπως περιέγραψε, η εικόνα που έχει κρατήσει από εκείνη την εποχή είναι ενός νεαρού, αυθόρμητου και σεμνού ανθρώπου, ο οποίος είχε όρεξη να δουλέψει και να ξεχωρίσει.

«Εγώ είδα ένα παιδάκι που ήρθε έξω από το πλατό μας στις Τζιτζιφιές με ένα παπάκι και το backpack του. Σεμνός, υπέροχος, με χιούμορ και πολλή διάθεση», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, περιγράφοντας την πρώτη τους συνάντηση.

Η σχέση τους εξελίχθηκε σε μια στενή φιλία, η οποία διατηρήθηκε μέσα στα χρόνια, παρά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και τα απαιτητικά προγράμματα και των δύο. Η ίδια εξήγησε πως, ειδικά το τελευταίο διάστημα, δεν είχαν την ευκαιρία να συναντιούνται συχνά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είχαν απομακρυνθεί πραγματικά.

«Εγώ τον Γιώργο τον τελευταίο καιρό δεν τον έβλεπα πολύ. Ήταν πάντα εκεί. Μπορεί κάποιες φορές να μιλάγαμε με μηνύματα, χανόμασταν», είπε η Μαρία Μπεκατώρου, εξηγώντας πως η επικοινωνία τους μπορεί να μην ήταν καθημερινή, όμως η εκτίμηση και η αγάπη παρέμεναν σταθερές.

Η τελευταία τους συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε νυχτερινό κέντρο, όπου η παρέα της παρουσιάστριας συνήθιζε να επισκέπτεται τον τραγουδιστή και να του κάνει εκπλήξεις. «Τελευταία φορά τον είδαμε στο μαγαζί που είχαμε πάει. Πάντα πηγαίναμε και του κάναμε εκπλήξεις. Τον Μάιο νομίζω ήταν», σημείωσε.

Η συγκίνηση στην αγρυπνία

Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν η αναφορά της Μαρίας Μπεκατώρου στην αγρυπνία του Γιώργου Μαζωνάκη. Η παρουσιάστρια παραδέχθηκε ότι η συγκεκριμένη στιγμή αποτελεί μια ανάμνηση που δεν πρόκειται να ξεχάσει, καθώς η ατμόσφαιρα και η παρουσία των ανθρώπων που τον αγαπούσαν έκαναν τη συναισθηματική φόρτιση ακόμη πιο έντονη.

«Δεν θα το ξεχάσω ποτέ», εξομολογήθηκε, ενώ στη συνέχεια στάθηκε στη στιγμή που αντίκρισε τη Βάσω, η οποία, όπως είπε, έκανε την κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη για όλους.

«Εντάξει, μόλις είδα τη Βάσω εκεί ήταν το πιο δύσκολο. Δεν θέλαμε να φύγουμε. Το πιστεύεις;», ανέφερε με συγκίνηση. Τα λόγια της αποτύπωσαν το κλίμα βαθιάς θλίψης, αλλά και την ανάγκη των φίλων και των συνεργατών του τραγουδιστή να παραμείνουν κοντά του, αποχαιρετώντας τον με τον δικό τους τρόπο.

Τα τηλεοπτικά σχέδια της Μαρίας Μπεκατώρου

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε και για το τηλεοπτικό της μέλλον. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι θα ήθελε να επιστρέψει σε ένα μεγάλο, ζωντανό πλατό, με έντονη ψυχαγωγική διάθεση, μουσική και χορό.

«Θα ήθελα να μου δοθεί η ευκαιρία να μπορέσω πάλι να τρέξω σε ένα μεγάλο πλατό με λίγο πιο βραδινά φορέματα, να χορεύουμε, να τραγουδάμε. Αυτό θα ήθελα», είπε χαρακτηριστικά.

Η δήλωση αυτή δείχνει την επιθυμία της να βρεθεί ξανά σε ένα τηλεοπτικό περιβάλλον που θα της επιτρέπει να αξιοποιήσει τη ζωντάνια, την αμεσότητα και το επικοινωνιακό της χάρισμα. Ένα μεγάλο ψυχαγωγικό σόου, με μουσική, καλεσμένους και ζωντανή ατμόσφαιρα, φαίνεται πως είναι το format που θα την ενδιέφερε περισσότερο στο επόμενο στάδιο της πορείας της.

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει συνδέσει το όνομά της με την ψυχαγωγία και την αυθεντική παρουσίαση. Για τον λόγο αυτό, μια πιθανή επιστροφή της σε ένα μεγάλο βραδινό πλατό θα αποτελούσε ένα τηλεοπτικό εγχείρημα που θα μπορούσε να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Οι αισθητικές θεραπείες και η φροντίδα της εμφάνισής της

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε επίσης στις αισθητικές παρεμβάσεις και στις θεραπείες που επιλέγει, διευκρινίζοντας ότι θα ήθελε να έχει περισσότερο χρόνο για να ασχολείται με τη φροντίδα της εμφάνισής της.

«Βασικά θα ήθελα να κάνω πολύ περισσότερα πράγματα. Δηλαδή, τι εννοώ; Να έχω χρόνο να πηγαίνω στον δερματολόγο μου και να κάνω και άλλες διάφορες θεραπείες, για να διατηρούνται και τα ενέσιμα που κάνουμε», ανέφερε.

Η Μαρία Μπεκατώρου εξήγησε ότι μέχρι σήμερα επιλέγει κυρίως το botox, καθώς το απαιτητικό της πρόγραμμα δεν της επιτρέπει να προγραμματίζει συχνά περισσότερες θεραπείες. «Εντάξει, αυτά που κάνω είναι το botox. Αυτό κάνω βασικά και καμιά θεραπεία που δεν την προλαβαίνω», πρόσθεσε.

Με ειλικρίνεια και χιούμορ, η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε τόσο για τη σημαντική φιλία της με τον Γιώργο Μαζωνάκη όσο και για τις προσωπικές και επαγγελματικές της επιθυμίες. Όπως φαίνεται, το επόμενο μεγάλο της όνειρο είναι να επιστρέψει σε ένα μεγάλο τηλεοπτικό πλατό, με μουσική, λάμψη, χορό και την ενέργεια που αγαπά το κοινό της.

 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή