Ευγενία Μανωλίδου για Γιώργο Λιάγκα: «Μας υποστηρίζει στο δρόμο της αρετής και όχι της κακίας»

Η Ευγενία Μανωλίδου μίλησε στο Πρωινό για την αγάπη της για την ποίηση και τις σχετικές τηλεοπτικές εκπομπές που η ίδια παρακολουθεί στην καθημερινότητά της. Παράλληλα ευχαρίστησε και τον Γιώργο Λιάγκα.

«Υπάρχουν εκπομπές για την λογοτεχνία αλλά είναι λίγο παλαιότερες. Παρακολουθώ το κανάλι της Βουλής, παρακολουθώ την ΕΡΤ, θα ήταν πολύ όμορφο να υπάρχουν τέτοιες εκπομπές στην Ελλάδα, να γίνονται όμορφα, καλαίσθητα, να είναι πιο σύγχρονες», είπε αρχικά η Ευγενία Μανωλίδου.

Σε ερώτηση για τα παιδιά της, αλλά και την καθημερινότητα με τον 11χρονο γιο της, Αλκαίο, απάντησε: «Τα παιδιά κάνουν άλλα πράγματα, ανάλογα με τις ηλικίες τους, ο μικρός είναι μαζί μας, συμμετέχει κι εκείνος».

Τέλος, η Ευγενία Μανωλίδου ευχαρίστησε τον Γιώργο Λιάγκα: «Ευχαριστώ πάρα πολύ και τον Γιώργο Λιάγκα που πάντα μας προτιμά και μας υποστηρίζει σε αυτή την δύσκολη διαδρομή στο δρόμο της αρετής και όχι στο δρόμο της κακίας».

Πηγή: zappit.gr

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή