«Ο σύζυγός μου είναι πολύ υποστηρικτικός στο μεγάλωμα του παιδιού. Θα γυρίσει το μεσημέρι να φάει για να δει και το μωρό. Θα τελειώσει από το ιατρείο του πιο νωρίς. Κι εγώ θα γυρίσω πολύ πιο νωρίς από ό,τι γυρνούσα. Κάθε μέρα θα κλέψω μία ώρα μέσα στη μέρα για να περάσω να τον δω. Κάθε μέρα θα είμαστε εκεί για το μπάνιο του μικρού», περιγράφει στην πρωινή εκπομπή του Alpha.
Σε ερώτηση για έναν ενδεχόμενο θρησκευτικό γάμο, η Δόμνα Μιχαηλίδου απαντά: «Θέλουμε και οι δύο να γίνει θρησκευτικός γάμος. Έλεγα να οργανώσω τον γάμο μαζί με τη βάφτιση. Δεν έχω κάνει τίποτα».
Όσον αφορά την περίοδο της εγκυμοσύνης, η Δόμνα Μιχαηλίδου δεν διστάζει να παραδεχθεί χαρακτηριστικά στο Happy Day:
«Έφαγα πάρα πολύ στην εγκυμοσύνη, δεν ντρέπομαι να το πω. Δεν ήταν κατακράτηση αλλά σοκολάτες! Μετά το «έραψα» και δούλεψε και τα περισσότερα τα έχω χάσει. Είχα πάρει 22 κιλά, είχα μάθει ποια ήταν τα καλύτερα burgers στην Αθήνα, έτρωγα κάθε μέρα μακαρόνια. Την περίοδο που θήλαζα, έτρωγα σωστά αλλά μετά προσπάθησα πολύ».