Αλέξανδρος Σκουρλέτης για Εβελίνα Παπούλια: Η τρυφερή αναφορά στη μητέρα της συντρόφου του

«Η Εβελίνα είναι ένας πολύ σπάνιος άνθρωπος. Την αγαπώ βαθιά και έχει σταθεί δίπλα μου σε πολλές στιγμές. Είναι πάντα στην καρδιά μου», δήλωσε ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης σε συνέντευξή του στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο γνωστός «αστυνόμος Βαγγέλης» από το Grand Hotel του ΑΝΤ1 μίλησε για την επαγγελματική του πορεία στον τομέα της υποκριτικής, ενώ η συζήτηση επεκτάθηκε και στην προσωπική του ζωή, ιδιαίτερα στη σχέση του με την Αφροδίτη Λιάντου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αναφερόμενος στη γνωστή σχέση του, του είπε: «Εσύ δεν ασχολείσαι με τις προσωπικές σχέσεις, αλλά η δική σου είναι ευρέως γνωστή και κρατάει χρόνια. Όλοι εδώ μου είπαν ότι πρέπει να σε ρωτήσω γι’ αυτό, αφού στη «Γη της Ελιάς» γνωριστήκατε».

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης συμφώνησε, λέγοντας πως αυτή η σειρά έχει γίνει μια γλυκιά ανάμνηση στη ζωή του. Ο παρουσιαστής πρόσθεσε: «Η Αφροδίτη έχει μια υπέροχη μητέρα, την Εβελίνα Παπούλια, και μιλώντας μαζί της στο ραδιόφωνο σήμερα, εξέφρασε τον θαυμασμό της για σένα». Ο Αλέξανδρος κατέληξε: «Η Εβελίνα είναι πραγματικά σπάνιος άνθρωπος, την αγαπώ πολύ και έχει προσφέρει πολλά στη ζωή μου».

 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή