Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Νέος συναγερμός στη Γάλλια: Aπειλές για βόμβα σε 14 αεροδρόμια – Εκκενώθηκαν ξανά οι Βερσαλλίες

Μοιραστείτε το

Σύμφωνα με την Le Figaro όπως και την Πέμπτη, έτσι και σήμερα Παρασκευή, πολλά γαλλικά αεροδρόμια δέχθηκαν απειλές για βόμβα. Ειδικότερα, δεκατέσσερα περιφερειακά αεροδρόμια έγιναν στόχος απειλών και τέσσερα εκκενώθηκαν, προκαλώντας για τρίτη συνεχόμενη ημέρα διαταραχές στις γαλλικές αερομεταφορές.

Στο Μπορντώ, «σήμερα στις 12 το μεσημέρι, μια νέα απειλή για βόμβα μας ανάγκασε και πάλι να εκκενώσουμε το αεροδρόμιο» αναφέρει στην ιστοσελίδα του. Το αεροδρόμιο Pau και του Μπιαρίτζ εκκενώθηκαν επίσης. Το αεροδρόμιο της Ρεν εκκενώνεται για τρίτη φορά μέσα σε τρεις ημέρες, αναφέρει το Actu Rennes. Στη Νάντη, μια νέα απειλή για βόμβα ελήφθη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά το αεροδρόμιο δεν εκκενώθηκε. Ο συναγερμός άρθηκε γύρω στις 12:30 μ.μ., αναφέρει το France Bleu Loire Océan. Εκτός από αυτά τα αεροδρόμια, απειλητικά μηνύματα έλαβαν της Λιλ, της Μπωβαί, της Ταρμπ, της Βρέστης, της Τουλούζης, της Καρκασόν, της Λυών και της Νίκαιας.

Επιπλέον, για πέμπτη φορά από το Σάββατο (14/10), εκκενώθηκε το ανάκτορο των Βερσαλλιών την Παρασκευή «για λόγους ασφαλείας». Θα επαναλειτουργήσει «μόλις ολοκληρωθούν οι έλεγχοι» αναφέρεται σε ανακοίνωση των Αρχών.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.