Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Η Τούνμπεργκ τρολάρει τον Τέιτ για τη σύλληψή του: «Αυτά παθαίνεις όταν δεν ανακυκλώνεις το κουτί της πίτσας»

Μοιραστείτε το

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ έδωσε την απάντησή της σε όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον Αντριου Τέιτ, ο οποίος συνελήφθη στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας και κατηγορείται για sex trafficking. Η Σουηδέζα ακτιβίστρια, η οποία από χθες έγινε στόχος των εμπρηστικών δηλώσεων του Τέιτ τοποθετήθηκε δημόσια, με αφορμή τη σύλληψη του influencer στη Ρουμανία.

Οι αρχές φαίνεται να οδηγήθηκαν στα ίχνη των δύο ανδρών, καθώς ένα βίντεο του ίδιου του Τέιτ στο Twitter με το οποίο κοροϊδεύει την Τούνμπεργκ, ήταν εκείνο που αποκάλυψε την τοποθεσία του. Πιο συγκεκριμένα, η ρουμάνικη πίτσα που ζήτησε να γευτεί σε ένα βίντεο του και το ρουμανικό της λογότυπο, έφεραν τον εντοπισμό και στη συνέχεια τη σύλληψή του.

Σε αυτό το βίντεο 36χρονος influencer ζήτησε από ένα άτομο εκτός οθόνης, να του δώσει μία πίτσα, αλλά τους υπενθυμίζει να μην την ανακυκλώσουν σε μια προσπάθεια να ειρωνευτεί την Γκρέτα Τούνμπεργκ. Τα κουτιά είχαν ρουμανικό τύπο στα πλάγια, κάτι που φανέρωσε την τοποθεσία του influencer.

Η δημοφιλής ακτιβίστρια με τη σειρά της ανέφερε «Αυτά συμβαίνουν όταν δεν ανακυκλώνεις το κουτί της πίτσας» προκαλώντας, λίγη ώρα μετά τη δημοσίευση της φράσης, δεκάδες χιλιάδες σχόλια και εκατοντάδες χιλιάδες retweets.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.