Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Άντριου Τέιτ: Συνελήφθη στη Ρουμανία για εμπορία ανθρώπων και βιασμό o γνωστός influencer

Μοιραστείτε το

Ο γνωστός influencer Andrew Tate (Άντριου Τέιτ) συνελήφθη στη Ρουμανία μαζί με τον αδελφό του και δύο άλλους υπόπτους στη Ρουμανία για εμπορία ανθρώπων. Συγκεκριμένα, οι τέσσερις κατηγορούμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων, του βιασμού και της σύστασης οργανωμένης εγκληματικής ομάδας, όπως επιβεβαίωσαν οι αρχές της χώρας.

“Οι τέσσερις ύποπτοι… φαίνεται ότι δημιούργησαν μια ομάδα οργανωμένου εγκλήματος με σκοπό τη στρατολόγηση, τη στέγαση και την εκμετάλλευση γυναικών αναγκάζοντάς τες να δημιουργήσουν πορνογραφικό περιεχόμενο που προορίζεται να προβληθεί σε εξειδικευμένους ιστότοπους έναντι κόστους”, ανέφεραν οι εισαγγελείς, σύμφωνα με το BBC.

Τα αδέρφια βρίσκονται υπό έρευνα από τον Απρίλιο μαζί με δύο Ρουμάνους υπηκόους. Η Διεύθυνση Διερεύνησης Οργανωμένου Εγκλήματος και Τρομοκρατίας της Ρουμανίας (DIICOT) εξέδωσε δήλωση, αλλά δεν κατονόμασε τους αδερφούς Tate, αναφέροντας ότι δύο Βρετανοί πολίτες και δύο Ρουμάνοι υπήκοοι ήταν ύποπτοι ως μέλη εγκληματικής ομάδας επικεντρωμένης στην εμπορία ανθρώπων.

Ο Andrew Tate μετακόμισε στη Ρουμανία πριν από πέντε χρόνια.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.